smth
April 12th, 2007 
08:36 am - kaarteejais riita garfilds
a
08:55 am
nu, ko - sasniegts rekords - shonakt guleetas 5,5 stundas. beidzot saaku just arii sagurumu no taa. saak palikt gruuti domaat - varu tupi seedeet un blenzt monitoraa bildes, tupi blenzt tv.
suzanna no riita mani iekaustiija. vinjai laikam nepatika tas, ka devos projaam no maajaam, un vinjai nebuus ar ko speeleties. nekas - vakaraa patrenkaashu vinju pa maaju :)
mirte peec vakardienas dushoshanaas tomeer izskataas, ka pamazaam sanjemas. mosh izdosies tomeer man vinju pielabinaat :).
puupoli vaazee paleenaa garaa saak dziit zaljas lapinjas. cmuki izskataas.
shodien, uz darbu ejot, laikam aciis iekrita (shis tas gan vairaak iekrita degunaa:)) 3 lietas. veel viena incanta seetniece. jau otro riitu vinju redzu. piefikseeju vinju vinjas sarkano zaabaku deelj. paneesaati tie ir krietni, bet var redzeet, ka shausmiigi eerti. :) tad vienu briidi man pa priekshu gaaja viirietis, no kura smarzhoja peec saldiem zhaaveetiem aaboliem. baigi iepatikaas taa smarzha. un veel iepatikaas vienas sievietes smarzha - avenes, avenes, avenes. dieviigi.
taaks- jaauztaisa ierastaas 3 dzeerienu kruuzes un darba diena var saakties.
11:56 am - vot dikti patiik shitaa bilde.
izglaabtais )
11:07 pm
tikko ieveelos maajaas. vakars sanaaca necereeti garsh. vispirms inese un viesniicas latvija 26.staavs ar cuba libre. tad veel 'vairaak saules', kur piebiedrojaas astra. paseedeejaam, uzsitaam klachu. peec tam it kaa gaaju maajaas un inese naaca uz pieturu, kas tuvaak manaam maajaam, bet beidzaas viss ar braucienu uz ziepiiti pie ineses:), kur veiksmiigi pie dziiviibas tika piedabuuta skype:) tas, lai varam uzsist klachu tajos mirkljos, kas abas pusliidz briivas esam pie datora :)
zuzene, iznjaudeejusi savu konserva devu, tagad apseedaas uz galda un veero mani.
ar to neguleeshanu ir baigi jociigaas sajuutas radushaas - saak pazust laiks no vienas puses it kaa, bet no otras puses, shkjiet, ka laika kljuvis veel vairaak. patiesiibaa ir taa, ka ar bazhaam saaku gaidiit to mirkli, kad sabrukshu. organisms laikam ir vaajpraataa mobilizeejies un dziivoju uz kaut kaadaam ieksheejaam rezerveem.
11:16 pm - atkal zhurkisma paziimes :)
a
11:51 pm
saaku domaat, ka gribeetos piedzerties patiesiibaa. bet neredzu jeegu shaadai nodarbei - nereibstu.
un miegs pagaidaam par sevi iipashi neatgaadina. pashai jau tas pat nedaudz smaidu saak izraisiit - tipisks ciirulis, kuram jaagulj obligaati 8h, tagad kuuko liidz vieniem-diviem naktii un jau ap 6 pats ver valjaa bez modinaataaja paliidziibas. nez, kur tas mans miegs klainjo? nu, ko - redzees, cik shonakt stundas guleeshu. noteikti jau ierastaas 4-5. astra un inese jau piesauca man te visaadas slaveniibas, kas guleejushas pa 4-5 stundaam-apcelj mani meitenes.
nezinu, reizeem shkjiet, ka kaut kaa asaak praats saak straadaat shaadaa rezhiimaa. varbuut vienkaarshi iestaajas zinaams paargurums smadzenees - atpuutas ta vinjaam nav daudz. nu, ko - ja shitaadaa rezhiimaa paaris nedeeljas pavadiishu, tad jau - sveika, tvaika iela, vai varbuut kaada cita iela - atkariibaa, kas pirmais nespees iztureet shitaadu manu dziives veidu shobriid.
runaajot ar inesi nonaacaam shodien veel liidz vienam secinaajumam, ka man tas skatiens shobriid ir taads...nu.. tjip ne sheit uz zemes esmu es..taads...kliistoshs, vai?
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:31 pm GMT.