smth
April 6th, 2007 
08:20 am
sonakt kaut ka tramigi gulejas-ik pa bridim modos un gaidiju ritu.tagad,kad pienacis rits,gribas gulet un gulet..
08:22 am - atgadinajums sev
piezvani ivaram par datoru! :) varbut izdosies pec svetkiem to jau majas dabut:)
08:32 am
duksene pedejas nedelas laika pa radiatoriem vien tuse-ko lai dara-kakim patik tur,kur siltak:).ne,nu smuki jau vinja uz tiem izskatas-smuki tiek aizpildita vieta starp radiatoru un palodzi:)
11:45 am
vajadzetu savakties un sakartot maju,sakramet mantas braucienam,aiziet lidz veikalam,bet ir taaaads slinkums kusteties..abas ar zuzeni gulsnajam un skatamies tv.
03:26 pm
ta. maja sakartota. tagad tikai lidz veikalam jaaiziet. ivarinu sazvaniju-datorins manas rokas noklus svetdien no rita;) beidzot jutos pamodusies un laba oma:)
07:39 pm
laukos esot riktiga sniega karta. bet riga vejs met acis smiltis un kajas pernas lapas un izlietotus iepakojumus. saule ari tada ar zobiniem.. sakarojas nopirkt kulicu, bet pardomaju-pa vakaru viena to neapedisu,bet lidz pirmdienai tas jau vairs nebus svaigs un gards. mantas gandriz sapakoju-jauzlade vel fotoaparats. rit agra ta celsanas-modinataju jau uzliku uz 5:15.
09:27 pm
karteja Grejas anatomijas serija. izskatas, ka bus interesanta-ka jau parasti :)
09:58 pm
atkal bija lieliska serija. laikam tiesam varu piekrist filma izteiktai domai par jaunas dzives sakumu. nav japienak jaunajam gadam,lai mainitu kaut ko sava dzive. to var darit ari tagad un tulit.
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:31 pm GMT.