smth
April 2nd, 2007 
09:16 am - gaaaaaaarfild...
a
10:24 am - triiniishi ;)
a
10:37 am - atkal - veel viena iepatikaas
ar uudeni )
11:59 am - veel viens enjgjelis
a
12:41 pm - savaadaakas zhurkas
a
12:46 pm - siikaa man tikko te izteicaas:) no skolnieku folkloras :)
meitene kaa konfekte, tikai zheel, ka "gotinja"
01:00 pm
vot nerazha... taa kaa siikaa pie manis darbaa, tad shodien vinja ik pa briidim noveersh manu uzmaniibu ;) un nekaada luureeshana kaiminju logos nesanaaca :( taatad - nevaru zinjot par noveerojumiem ;(

amarillis shodien vienkaarshi aarpraatiigi iepriecinaaja - atnaacu, atveeru kabineta durvis un ieraudziiju, ka... zied!! pa nedeeljas nogali divi ziedi uzplaukushi! :) cmuki, cmuki, cmuki :)

vakar jau notecinaaju siekalinju ieksh depo uz baltiem amariljljiem... ai, patiesiibaa depo pukju nodalja man ir liels paarbaudiijums.. gribas kaut ko vienmeer tur nopirkt. un darbojas tikai viena atruna - man to vairs nav kur nolikt. vai tieshaam jaasaak bendeet pukjes nost, lai atbriivotu vietu jaunaam? :)

nedeljas nogale pagaaja galda speelju ziimee ;) cirks, richu - rachu, krievu loto ;) kaut kaa peedeejaa laikaa juutu to, ka shausmiigi gribas maajas daudz visaadu galda speelju ;) taa, lai ir ar ko njemties ;) triisdesmitgadnieku kriize, vai? :))

shoriit piefikseeju, ka duudai nepatika tas, ka logs pa nakti bija atstaats uz ziemas veedinaashanu. pie manis zem segas shamaa liist nezinaamu iemeslu deelj negribeeja, taapeec - pirmo reizi (!!!!!!) pa shiem gadiem uzraapaas uz radiatora, uz kura zhaaveejaas mans dzhemperis, un guleeja uz taa :) kaa vinja uz taa shauraa radiatora satilpa - nezinu :) bet izskatiijaas smiekliigi :) ak, mans izlutushais dziivoklja kakjis - ka tik nedaudz aukstaak, taa shii meklee vietu, kur sildiities ;)))
02:28 pm - nightmares on wax-les nuits
vot apbuura mani tas, kas skan.. vienkarshi dieviigs gabals..

http://www.youtube.com/watch?v=WNYxh_w6_kk
05:38 pm - Ķīnā satrakojies gids sadūris 20 cilvēkus
Publicēta: 15:35 02.04.2007.

Pekina, 2.apr., LETA--AFP. Ķīnas dienvidrietumu pilsētā Lidzjanā svētdien kāds gids zaudējis savaldību un sadūris 20 cilvēkus, tajā skaitā 15 tūristus, pirmdien ziņo valsts mediji.
Sjui Miņčao uzbrukumā smagus ievainojumus guvuši arī divi septiņus un 15 gadus veci zēni, informēja ziņu aģentūra "Siņhua".
Policija pavēstīja, ka Sjui bijis kopā ar aptuveni 40 tūristu grupu no valsts ziemeļaustrumu provinces Dzjiliņas, kad viņš iesaistījies strīdā ar kādu vietējo gidu.
25 gadus vecais Sjui ceļmalas suvenīru veikalā izvilcis nazi un sācis uz ielas uzbrukt cilvēkiem, vēstīja "Siņhua".
Viņš arestēts notikuma vietā un šobrīd tiek nopratināts.
Pagaidām nav zināmi Sjui rīcības motīvi, taču policija iecerējusi pārbaudīt, vai viņš nav bijis psihiski slimu pacientu uzskaitē.
Visi ievainotie tūristi bija dažādu Ķīnas provinču iedzīvotāji.
15 gadus vecais pusaudzis no Ķīnas austrumiem atrodas ārstu aprūpē ar smadzeņu ievainojumiem, savukārt septiņus gadus vecā kakla artērijā ievainotā vietējā iedzīvotāja stāvoklis ir stabils, informēja "Siņhua".
ANO Pasaules mantojuma sarakstā iekļautā Lidzjana piesaista tūristus no Ķīnas un pārējās pasaules ar savu vēsturisko bruģēto "vecpilsētu" un kalnu ainavu.


nedod dievs satikt shitaadu gidu :)
05:59 pm - Autovadītājs reibumā mēģina bēgt no policijas <--- vareetu buut aizraujoshs sizhets :D
Publicēta: 17:51 02.04.2007.

Rīga, 2.apr., LETA. Autovadītājs vakar, 1.aprīlī, stiprā alkohola reibumā un bez autovadītāja dokumentiem Rīgā mēģinājis aizbēgt no policijas, aģentūru LETA informēja Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību sekretāre Inese Tīmane.
RPP Ziemeļu rajona dežūrdaļas darbinieki vakar, pildot dienesta pienākumus un braucot pa Viskaļu ielu, pamanījuši automašīnu "Mazda", kas pārvietojusies aizdomīgi - bez iemesla bremzējusi, pēc tam strauji uzņēmusi ātrumu, kamēr uzbraukusi uz ceļa apmales.
Policijas darbinieki apturējuši automašīnu un pieprasījuši autovadītājam uzrādīt dokumentus.
Autovadītājs, kurš bijis alkohola reibumā, ar grūtībām paskaidrojis, ka dokumentu viņam neesot. RPP darbinieks palūdzis autovadītājam atdot automašīnas atslēgas un izkāpt no automašīnas.
No automašīnas izkāpuši arī pasažieri un centušies bēgt. Tomēr autovadītājs noķerts, aizturēts un ievietots dienesta automašīnas izolatorā līdz Ceļu policijas ierašanās brīdim.
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:29 pm GMT.