smth
March 28th, 2007 
09:10 am - riits ar garfildu
a
09:13 am - jaukas kurpiites :P
a
11:05 am
pagriezhu galvu pa labi.. un tur majaa preteeejaa ielas pusee puisietis pliks drasee :)
khe... vairs nav pliks ;) uzgjeerba zalju tkreklu ;) bet joprojaam baigi satraukti pa maaju drasee ;)
01:03 pm
tikko runaaju ar braali..
cik sapratu, tad juulija saakumaa vinjsh plaano kaazas (07.07.07.).. un augusta viduu (10.-14.) vinjiem ar annu buushot puika. forshi :) cik nopratu, tad man buus krustmaates gods :) arii forshi :)
tehnikas lietas arii saakaam runaat. pirms zhenevas tikshu pie laptopa un lielaa speeleetaaja un raadiitaaja :)
02:57 pm
kapec dazhi iedomaajas, ka gadiijumaa ja tu esi freelance, tad tev var uzbraukt par to, ka tavs tieshais darba deveejs ir nokraameejis tevi ar darbiem, un ka tu nepasuuti vinju labi un taalu?
un kaapeec shie dazhi domaa, ka tu taa pofigaa tagad laimiigs seedi un ka tu nemeklee pats risinaajumu, ko vareetu piedaavaat?

shobriid gribas shaut. un skalji un rupji lamaaties.

diena ir vienkaarshi pizdec.
te pazinjojumi par kaazaam un gaidaamajiem beerniem, te pazinjojumi par to, ka vienam citam beernam viena niere ir pavisam beigta, un otra arii nekaada spozha nav un ka vismaz viena toch ir jaanjem aaraa. te zinja, ka kleepja suniits (lasi dators) vareetu atbraukt pie manis jau sveetdien, te braalja meita saduushojas jau sestdien no agra riita braukt pie manis. darbu ir vairaak kaa speeju saprast. galva saak kuupeet vienkaarshi ne-pa-jokam. un ar riitdienu uz pusotru nedeelju palieku atkal viena.
un veel tie sasodiitie aarsti.
help!help!help!
03:35 pm
atrunaajiet mani no ipoda.
07:46 pm
izraadaas, ka manaa ielaa dziivo ljauzhi, kas cep taas lielaas, smukaas piparkuuku sirdis. tagad gaaju garaam un ieraudziiju uz palodzes, galda tik daudz smuki kraasainu piparkuuku sirzhu un zakjishu :) pilniigi sagribeejaas pieklauveet pie vinju loga un paluugt vienu sirdi un vienu zakjiiti ;)
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:21 pm GMT.