smth
March 23rd, 2007 
08:45 am - garfildjiks ;)
liidziiga veida proceduuru esmu izveikusi ar saveejo zhurku laikam reizes 4. Ar to pietika. pagaidaam atturos no taa :)))

p
09:03 am - turpinaajums garfildjika nedienaam :D
p
10:19 am
shodien laikam nekaadu tekstu daudz no manis nebuus :) buus bildes ;)
taads bilzhu noskanjojums :))))

kaadu kokchu? :)))
p
10:27 am - kaajas, kakji, laachi u.c.
p

veel )
10:55 am - kaadreiz biju enjgjelis...
p
11:18 am - luupas un duumi
lai arii kaa man nepatiktu piipeeshana un piipeetaaji, bildes ar cigareti un duumiem nereti speej buut ljoti un ljoti ok :)

p
11:41 am - shodien pavilka uz rozaa ;)
rozaa )
11:48 am - luupas.. luupas.. luupas..
kiss me... )
12:29 pm
inese ir lieliska ;) miilu vinju bezgala :) un apbriinoju nedaudz :)
viena ar beernu un veel pilna galva ar visaadaam idejaam par to, kas un kaa jaadara ;) vinja pati nekljuust seene un man neljauj :D
tikko vinja piezvaniija un pazinjoja, taa kaa vinjai nav paaraak daudz iespeeju tikt valjaa no beerna, tad vinja var izrauties tikai uz paaris d ienaam (nedeeljas nogali).
un tieshi taapeec mums jaabrauc kaut kur tepat uz kaiminjzemeem (.lt vai .ee) ;)
principaa sho vinjas ideju atbalstiiju :) tagad gaidu kaadu info no vinjas par marshrutu/laiku/izmaksaam ;)
12:40 pm - stress & darbs
kaa vairot stresu darbaa )
12:48 pm - :)
a
12:56 pm - Milušam un Hlevickim piemēro cietumsodu uz pieciem gadiem
Publicēta: 12:46 23.03.2007.

Rīga, 23.marts, LETA. Zemgales apgabaltiesa šodien nolēma Jūrmalas mēra vēlēšanu kukuļošanas krimināllietā apsūdzētajiem - bijušajam BMW tirgotājam Germanam Milušam un bijušajam Jūrmalas mēram Jurim Hlevickim (LPP) piemērot cietumsodu uz pieciem gadiem ar mantas konfiskāciju.
Hlevickis tika apcietināts tiesas zālē, bet Milušs šodien uz tiesu nebija ieradies. Miluša advokāts Osvalds Svilāns sacīja, ka viņa klientam esot palicis slikti un viņš esot kādā ārstniecības iestādē. Advokāts nezinot, kur tieši ārstējas Milušs.
Trešajam lietā apsūdzētajam - partijas "Jaunais centrs" deputāta kandidātam Gvido Harijam Volbrugam tiesa piemēroja nosacītu brīvības atņemšanu uz trīs gadiem ar trīs gadu pārbaudes laiku un mantas konfiskāciju.
Tiesa visiem apsūdzētajiem noteica tādu sodu, kādu bija lūgusi piemērot prokurore Velta Zaļūksne. Tiesnese Velta Silamiķele šodien nolasīja saīsināto spriedumu.
Kā ziņots, prokurore iepriekš norādīja, ka Miluša un Hlevicka darbībās nav konstatējami vainu mīkstinoši apstākļi. Hlevickis pastrādājis noziegumu, būdams pašvaldības amatpersona.
Zaļūksne lūdza tiesu ņemt vērā, ka Hlevickis un Milušs jau pēc nodarījuma noslēguši laulību līgumus par mantas šķirtību un īpašumus norakstījuši dzīvesbiedrēm.
Prokurores ieskatā Volbrugam var piemērot nosacītu cietumsodu, ņemot vērā viņa veselību, attieksmi pret nodarīto, kā arī to, ka vaļsirdīgi atzinies un veicinājis lietas izskatīšanu.
Kriminālvajāšana lietā tika sākta pret četrām personām - partijas "Jaunais centrs" deputāta kandidātiem Leonīdu Lasmani un Volbrugu, Milušu un Hlevicki. Viņiem uzrādīta apsūdzība pēc Krimināllikuma 323.panta 2.daļas par kukuļa došanu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās.
Saskaņā ar apsūdzību kukulis dots Jūrmalas domes deputātam Ilmāram Ančānam ("Mūsu zeme"), lai viņš mēra vēlēšanās nobalsotu par Hlevicki. Ģenerālprokuratūra 2005.gada 18.martā atļāvusi veikt operatīvo eksperimentu, tādēļ Ančāns drīkstēja pieņemt kukuli.
Krimināllieta pēc prokurores lūguma sadalīta vairākās tiesvedībās. Atsevišķi izdalītas apsūdzētā Lasmaņa epizodes, jo viņš vairākkārt nav ieradies uz tiesas sēdēm un viņa atrašanās vieta patlaban nav zināma.
Savu vainu no visiem apsūdzētajiem tiesā atzinis tikai Volbrugs.
Tiesas procesa gaitā tika atskaņotas kukuļdošanas lietā iesaistīto uzņēmēju un politiķu telefonsarunas, kurās runāts par trūkstošās balss iegūšanu Hlevicka ievēlēšanai mēra amatā un par Ančāna piekukuļošanu.
Publiskotajās sarunās piedalījās ne tikai lietā apsūdzētie Milušs, Volbrugs, Lasmanis un Hlevickis, bet arī Tautas partijas bijušais vadītājs Andris Šķēle, Latvijas Pirmās partijas priekšsēdētājs Ainārs Šlesers, Eižens Cepurnieks (tobrīd - TB/LNNK), uzņēmējs Valērijs Barjers un vairākas citas personas.
Krimināllieta par kukuļdošanu ierosināta 2005.gada 18.martā. Maksimālais paredzētais sods par šādu noziegumu ir 12 gadu brīvības atņemšana ar mantas konfiskāciju.


nu, nu :)
05:09 pm
gadu atpakalj mees gaajaam speeleet biljardu joker klubaa un eedaam vakarinjas iguaanaa...
bija sniegs un auksti...
un bija tik labi buut kopaa..tik viegli un vienkaarshi...

tas viss bija.

:(
05:51 pm - vnk iepatikaas
a
05:59 pm - 7 naaves greeki
7 )
06:12 pm
mosh nedeljas nogalee izvilkt veljljuku aaraa?
aaa... gribas aatraak visu pabeigt un tiit nafig no darba...
07:08 pm
taaa... usjo. shon gana straadaat.
inese ar meituku atbrauca liidz centram. tiekamies vecajaa, miiljajaa klondaikaa :) toms arii teicaas piestarteet (mm.. jau juutu to briinishkjiigo pluumju shokolaadee garshu, kas naak no varshavas :) ) milziigs paldies ievinjai par taam ;)
08:22 pm - attiecibu raksturojums kashkja gadijuma
aukstais galds un klusaa stunda
11:36 pm
horosho sidim :) sen ta nav sedets :) pedeja laika prasas visadas asas, vircotas edamlietas-nezin kapec.
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:21 pm GMT.