smth
March 22nd, 2007 
08:48 am
taaa.. izpeetiiju nedaudz siikaak amizanto seetnieci ;) taatad - shodien viss tas pats muguraa vinjai - iznjemot to, ka nav vairs smukaas rakstainaas zekjes ;( Khe.. pie labaa zaabaka zoles joprojaam spiid sarkana cena :) veejene izraadaas bija lillaa ar nedaudz dzeltenu un melnu :) bet cepuriite - visa lillaa ;) saskanjots komplekts ;)

pirms manis gaaja sieviete ar apmeeram gadus 5 vecu meiteenu ;) kad pretii gaaja divi emo tipa meiteeni, vienai no kuraam bija melni, gari, taisni svaarki, kuriem apkaart piediegts melns tills biezaa slaanii, siikais meiteens nespeeja savaldiities un teica mammai - "bet taados svaarkos tachu var sapiities un pakrist" :) - guuuudrs meiteens ;D Peec kaada briizha tas mazais meiteens teica - "jaaeed zemeniites, aveniites, bet chipsus nedriikst. es tikai vienreiz apeedu veselu chipsu paku" - atkal jaasaka - gudrs meiteens ;)

publika shodien ielaas daliijas divaas grupaas - ziemiigi teerptie (kaa viena kundziite puskazhocinjaa) un pavasariigie :) viens subjekts gan gadiijaas pavisam vasariigs - dzinsos un t-kreklaa ;) es laikam gan esmu pieskaitaama pavasariigajiem, bet ar noslieci uz vasariigumu (bez jebkaadiem cimdiem, shalleem un cepureem :) un ar atveertu veejeni :)))
09:12 am - vnk biuds
iepatikaas

p
04:40 pm - Kūlas ugunsgrēkā cieš vīrietis <--- pirmais shogad
Publicēta: 16:06 22.03.2007.

Rīga/Jelgava, 22.marts, LETA. Vakar, 21.martā, Aizkraukles rajona Skrīveros izcēlās kūlas ugunsgrēks, kurā cieta vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) priekšnieka palīdze Inga Vetere.
Vetere informēja, ka cilvēki bija pamanījuši, ka pie dzelzceļa uzbēruma guļ cilvēks, bet apkārt deg sausa zāle. Viņi bija izsaukuši neatliekamo medicīnisko palīdzību un nodzēsuši degošo kūlu saviem spēkiem.
Kūla dega 100 kvadrātmetru platībā. 1969.gadā dzimušais vīrietis, kurš gulēja, būdams alkohola reibumā, guva roku un kāju apdegumus un tika nogādāts slimnīcā.
Aizkraukles rajona Policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieka vietniece Aina Tatarčuka aģentūru LETA informēja, ka cietušā vīrieša stāvoklis esot smags, viņš joprojām neesot nācis pie samaņas, tāpēc policija viņu nevarot nopratināt.
Tā kā degusi neliela platība, policija pieļauj iespēju, ka vīrietis kūlu aizdedzinājis aiz neuzmanības. Policijas pārstāve apstiprināja, ka cietušais bijis alkohola reibumā.
Pagājušajā diennaktī ugunsdzēsēji kūlu dzēsuši 17 vietās. Laikam kļūstot siltākam un sausākam, lielākas ir arī izdegušās sausās zāles platības - 10,18 hektāri. Lielākie kūlas ugunsgrēki reģistrēti Krāslavas rajonā, kur dega kūla piecu hektāru platībā, Daugavpilī, kur dega kūla divu hektāru platībā un Jūrmalā, kur dega kūla hektāra platībā.
Šogad Latvijā reģistrēti 55 kūlas ugunsgrēki, no tiem septiņi Rīgā, bet 48 - rajonos.
05:24 pm - Šodien sasniegts jauns siltuma rekords
Publicēta: 16:23 22.03.2007.

Rīga, 22.marts, LETA. Šodien sasniegts jauns siltuma rekords, proti, Skultē plkst.14 gaisa temperatūra sasniegusi plus 18,5 grādus pēc Celsija skalas.
Līdz šim 22.martā visaugstākā gaisa temperatūra - plus 15,9 grādi - reģistrēta 1938.gadā, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā (LVĢMA).
Piemēram, Rīgā un Priekuļos šodien gaisa temperatūra sasniedza plus 17 grādus, Pāvilostā un Jelgavā - plus 17,8 grādus, bet Ventspilī, Liepājā, Rūjienā, Ainažos un Rēzeknē gaiss iesila nedaudz virs 16 grādiem.
Kā informē LVĢMA, marta otrā dekāde kopumā Latvijā bijusi 5,7 grādus siltāka par normu. Visu dekādi diennakts vidējā gaisa temperatūra bija virs normas, pārsniedzot to par plus 4-7 grādiem.


hmmz, nez, vai veel sniegs un aukstumi buus? :)
11:06 pm
neizskaidrojamu iemeslu del jutos kaut ka ne parak..viss it ka ir kartiba gan ar mani,gan kakji,gan tuvajiem un milajiem..bet kaut kads tramigums,nemiers,raizes..laikam jaiet gulet-tas vienmer palidz..
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:23 pm GMT.