smth
March 21st, 2007 
08:26 am
taatad.. veerojumi no riita:
* seetniece amiztanaa ieteerpaa: lillaa zamshaadas puszaabacinji uz aptuveni 7-8 cm papeezhiem, melnas zekjes ar smuku rakstu, melni taisni svaarki nedaudz virs celiisha, kraasaina veejene un adiita cepuriite :)
* Ilgjuciema maizniicaa (tajaa, kas uz Dzirnavu ielas) mainiijies darba laiks - saak straadaat agraak - tas man dikti patiik ;) + veel kundziite taada dikti runaatiiga un miilja tur :) - noveel labu un veiksmiigu dienu, izchalojas par to, kad taas maiziites ir ceptas, agrajiem putninjiem saka, ka maiziites ir nakts cepuma, bet taapeec kompensaacijai tiek mekleetas smukaakaas maiziites ;)) - taa teikt - ja ne pavisam karstas, tad vismaz smukas :D
* sapirkos pukjupodus un zemi. tagad saakshu zemes darbus :) gadu nevareeju sanjemties paarstaadiit kabinetaa esoshaas pukjes ;) shoriit sapratu, ka ir - shii diena ir piemeerota tam, lai bakstiitos pa zemi :D atkal koleegji vares teikt - labriit, botaaniskajaa daarzaa :) a ko lai dara, ja gribeejaas kabinetu smukaa zaljaa kraasaa (gluzhi kaa pukju lapas) un patiik, kad uz palodzeem ir daudz zaljumu :) un patiik tas mirklis, kad tie zaljumi saak arii ziedeet ;) amarillis baigi sanjeemies - nje po dnjam, a po chasam - lapas jau krietni garas izstiepushaas un zieds arii ir paraadiijies - veel paaris dienas, varbuut nedeelja un shams saaks ziedeet un prieceet aci ;)
taa. labi. gana lirikas :D doshos pie podiem :D
09:50 am
21 pukju pods.
taas pukjes, kuras jau krietnu laiku gaidiija uz savaam jaunajaam maajaam, shodien taas dabuuja ;) cereeshu, ka viss jaunajos podos labi augs :)
10:13 am - aiznjeemos no minijas :)) saimnieciibaa noderees ;)
From: minija
Date: 21. Marts 2007 - 09:58

P.S. Man šodien velk uz dziesmu vārdiem "Es gaidu meitenes pidiralā, pidiralā, Kas stādīs rozītes pidi, ridi, ridi, rallalā. Bet nāk tik vecenes pidiralā, pidiralā Un stāda pujenes pidi, ridi, ridi, rallalā." Manā gadījumā: "Es gaidu puišīšus pidiralā, pidiralā, Kas nesīs rozītes pidi, ridi, ridi, rallalā. Bet nāk tik večīši pidiralā, pidiralā Un nes pujenes pidi, ridi, ridi, rallalā."
10:29 am - ikriita garfilds
p
08:07 pm
izvilkos beidzot no darba. aleluja-projekts tomer aizies ka saskanots. paldies kasparam un edgaram. elinai gan ar stresa situacijam vel pagruti,bet es ceru,ka ar laiku bus ok. khe-pavasaris pa riktigam klat-gaiss fantastiski silts. vejs laikam ari sajusminats par pavasari,tapec silts glauzas vaigam klat.
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:26 pm GMT.