smth
February 27th, 2007 
08:38 am
pie Agneses vakar bija labi :)Agnese sabaroja gardum gardi :) uzsitaam klachu :) iemalkojaam viinu un patiesiibaa bija lieliski! :)
09:28 am - Veneecijas karnevaals
p

pastaigaajos, pamekleeju bildes un atradu :) smukas :)
gribas pashai arii kaadreiz aizbraukt uz Veneeciju karnevaala laikaa....

paareejaas )
10:33 am
saakas meerena panika.
apkaart jau daudzi ir saakushi rakstiit savus magjistrus.
man veel 2 paraadi un turklaat teema magjistram nav apstiprinaata.
maaciibu atvaljinaajumu darbaa arii iisti nevaru atljauties :(
12:03 pm
joprojaam snieg :)
12:35 pm - kad cilveeki nedraudzeejas ar galvu...
Jauniete reibumā ar sniega dēli ietriecas retrakā
Publicēta: 16:44 26.02.2007.

Rīga, 26.febr., LETA. Šonakt Rīgas rajona Baldones pagastā Riekstukalna slēpošanas trasē kāda 19 gadus veca jauniete, alkohola reibumā braucot ar sniega dēli, ietriekusies retrakā un guvusi dažādas traumas.
Negadījums noticis ap plkst.0.30, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā.
Cietusī - 1988.gadā dzimusi jauniete - nogādāta slimnīcā. Viņai noteikta diagnoze - galvas sasitums, galvas smadzeņu satricinājums un sista brūce deniņos labajā pusē.
Retraks ir speciāla traktortehnika trašu sagatavošanai.
Kā aģentūrai LETA atzina Riekstukalna slēpošanas trases vadītājs Ervīns Kišuro, skumji, ka šāds negadījums ir noticis, bet atbildība šādos gadījumos jāuzņemas jauniešiem, kuri rīkojas neapdomīgi.
Laikā, kad notika negadījums, trase jau bija slēgta - tās darba laiks ir līdz plkst.22. Taču trasē darbojās retreks, kas līdzināja trasi, gatavojot to nākamajai dienai.
"Iespējams, negadījums pat nebūtu noticis, ja jauniete sniega dēli būtu izmantojusi tā, kā to dara snovborda braucēji, taču jauniete uz sniega dēļa gulēja kā uz ragaviņām, kas tādā veidā sniega dēli padara nekontrolējamu," norādīja Kišuro. Turklāt jaunietes organismā konstatēta vairāk nekā viena promile alkohola.
Riekstukalna slēpošanas trases vadītājs atzina, ka nav iespējams izkontrolēt pārgalvīgos kalna lietotājus, kas ne tikai nakts laikā, bet arī alkohola reibumā izmanto kalnus. Dienas laikā, kad darbojas un tiek izgaismotas trases, katrs kalna lietotājs iepazīstas ar slēpošanas trases lietošanas noteikumiem.
Pēc Kišuro teiktā, kalnu slēpošana kļuvusi par tautas sporta veidu un, ja šādi jauniešu pārgalvības izraisīti negadījumi neaptumšotu to, tas būtu arī viens no skaistākajiem sporta veidiem.
Kā ziņots, iepriekšējā nedēļas nogalē Latvijas kalnu slēpošanas trasēs gāja bojā divi slēpotāji - kādam vīrietim kritiena dēļ no mugurkaula atrauts galvaskauss, bet kāds cits vīrietis novirzījies no trases un ietriecies pacēlāja stabā, kā dēļ ielauzis galvaskausu.
Savukārt vēl viens vīrietis nakts laikā bez atļaujas braucis ar gumijas kameru pa neapgaismotu trasi un ietriecies sniega lielgabalā. Vīrietim ir lauzts mugurkauls un paralizēta ķermeņa lejasdaļa.
05:00 pm - noskatiits pie minijas :)
Составление вашего психологического портрета окончено. Результаты: Тихий Гений
Довольно редкая и положительная психологическая группа людей. В одежде эти люди не стремятся к гламурному блеску, но умеют найти свой стиль. Волосы, например, красят редко, предпочитая натуральность и уход за кожей. Характер в целом "в штиле", но бывают редкие скачки, выливающиеся в недовольство окружающих. Их мирок кишит неуловимыми замыслами, которые они, однако, не всегда воплощают. Про таких говорят "деньги его любят". В работе Гении делают ставку на свою коммуникабельность, и редко проигрывают. У них отлично получается рисовать и пространственно мыслить, однако задания, требующие усидчивости, им будут не по плечу. Редкие люди, видящие душу Тихого Гения насквозь, ценят и уважают его как друга. Люди этого типа чувствуют свою связь с богом и людьми. Опасными друзьями могут стать попытки забыться от мира: телевизор, компьтер, алкоголь, наркотики.
Пройти тест
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:14 am GMT.