smth
February 21st, 2007 
07:40 am
shodien darbaa ierados pirmaa...
aukstums kozh degunaa, vaigos un celjgalos.
nu,ko-jaaizprintee viss tas, kas man buus vajadziigs peec paaris stundaam un jaadodas lasiit lekcija. Daliibnieku sastaavs shoreiz diezgan nopietns. Juutos nedaudz nobijusies - nezin kaadeelj piemetusies blonda zakja sajuuta. Bet gan jau buus labi - galu gala - sho teemu es tik ljoti labi zinu (vismaz es pati taa ceru :) ). Gan jau ka buus aakjiigi jautaajumi, bet ceru, ka man viss izdosies ;)
01:57 pm - Šonakt Vidzemē un Latgalē gaisa temperatūra pazemināsies līdz mīnus 27 grādiem
Publicēta: 13:45 21.02.2007.

Rīga, 21.febr., LETA. Šonakt no plkst.1 līdz 5 Vidzemē un Latgalē vietām gaisa temperatūra pazemināsies līdz mīnus 25-27 grādiem, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras Meteoroloģisko prognožu daļā.
Kā ziņots, pagājušajā naktī viszemākā temperatūra bijusi Priekuļos un Zosēnos - mīnus 25 grādi.
Zilānos, Alūksnē un Jelgavā temperatūra bijusi mīnus 24 grādi, Rēzeknē un Bauskā - mīnus 23 grādi, Daugavpilī, Skrīveros, Gulbenē un Ainažos - mīnus 22 grādi, Dagdā, Madonā, Rūjienā, Skultē un Stendē - mīnus 21 grāds, Saldū - mīnus 20 grādi, Rīgā un Dobelē - mīnus 18 grādi, Pāvilostā - mīnus 17 grādi, Liepājā un Ventspilī - mīnus 14 grādi un Kolkā - mīnus 12 grādi.
Biezākā sniega bijusi Dobelē un Ērgļos - 29 centimetri. Gaiziņkalnā sniega sega patlaban ir 28 centimetri, Alūksnē un Gulbenē - 26 centimetri, Skrīveros un Dagdā - 24 centimetri, Daugavpilī - 20 centimetri, bet Zilānos - 19 centimetri.
Jau ziņots, ka zemākā temperatūra šonedēļ Latvijā gaidāma naktī uz 23.februāri, kad Latgalē un Vidzemē sals varētu sasniegt mīnus 30 grādus. Līdz 25.februārim gaisa temperatūra valstī būs mīnus 22, mīnus 24 grādi, bet Latgalē - līdz mīnus 28 grādiem.


njaaa... shodien no Ineses un Eleonoras maajaaas buus auksti braukt - kameer sagaidiis to 40.busu... :( nu, neko, gan jau izdziivosim :)
02:04 pm
pasaakums (lekcija) bija ok. satiku vienu savu kursa biedru. taa inchiigi - savulaik kopaa maaciijaamies, bet tagad vinjsh naak klausiities manas lekcijas... :)
naudish kabataa - tagad jaaizdomaa, kaa to sapraatiigi un klietderiigi izteereet :)
aaraa auksti, bet tajaa pat laikaa sauliite dikti miiliigi silda :)
Eleonorai daavana nopirkta - tagad tikai peec darba jaanopeerk laksti un jaadodas ciemos ;)
03:46 pm - saulainaas un ceelaas :)
gerbera


saulainas un ceelaas )
04:08 pm - kakju biuds nedaudz parevideeju :)
secinaajums viens - gribu meinkuunu vai norveegju mezha kakji :)


katze

miiljie shmurgulji )
08:45 pm
pie ineses ir labi :) kaut kaa dikti miilji seezham :)
miilu sanitu un inesi un eliiziiti ari :)
dzhins ar toniku sen nav dzerts :) jau aizmirsusi biju, kaa tas garsho :) bet nav slikti :)
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:14 am GMT.