smth
February 7th, 2007 
08:54 am
shodien, ejot uz darbu, domaaju par Tevi. Zinu, ka Tu mani ieniisti. Paziistot Tevi, tas nebuutu nekaads paarsteigums. Tikai nesaprotu, par ko Tu mani vairaak ieniisti - par savu gljeevuliibu, ka 5,5 gadu laikaa nespeeji izlemt to, vai es Tev patieshaam esmu vajadziiga un vai Tu maz veelies veidot gjimeni ar mani, vai arii ieniisti par to, ka es savas 30gadnieku tuvojoshaas kriizes vadiita izveeleejos mekleet citu cilveeku, ar kuru justies laimiigai un veidot gjimeni un radiit beernus.
jebkuraa gadiijumaa veelreiz un velreiz nonaaku pie taa pasha secinaajuma, ko jau Agnese meenesi atpkalj man teica - ka man nav jaajuutaas vainiigai par to, ka gribu gjimeni un beernus, un ka neesmu es vainiiga muusu ar Tevi attieciibu izirshanaa. Mees vienkaarshi abi divi veeleejamies dazhaadas lietas no shiim attieciibaam - Tu gribeeji dziivot vienkaarshi nost, bet es vairs taa ne gribeeju, ne vareeju.
Ja gribi par to mani ieniist, uz priekshu!
Es Tevi negrbi ieniist un nevaru, lai gan taa buutu man varbuut arii vieglaak. Lai arii kaa nebuutu, man tie 5,5 gadi paaraak daudz noziimeeja un noziimee joprojaam. Un lai arii cik tas slikti nebuutu - es ikvienaa citaa mekleeju Tevi.
Sasodiits. Jaatiek valjaa no shiis apseestiibas.
11:37 am
snieg. jau no pasha riita.
un vairaak neko nevajag :) pietiek ar to, ka snieg ;)
nee, patiesiibaa vajag! :) gribas traukties pasaulee plashajaa ;) shobriid kriitu visiem draugiem peec kaartas ar tekstu - davai braucam celjojumaa! :) rezerveejam biljetes un braucam! :)
laikam pasaules redzeeshanas kaare mani pavisam ir apseedusi :) skatos daigas sabildeetaas Taizemes bildes un pashai aapraatiigi gribas braukt :)
12:29 pm - kaadreiz sanjemts txt :)
Иногда я выхожу на улицу - и вижу, что мир вокруг меня изменился: люди перестали быть агрессивными, а ходят так, как-будто боятся кого-то задеть... Они перестали быть злыми и друг другу протягивает руки. Мир вокруг меня просто светится неземной добротой...
Поэтому я молю Бога, чтобы гололёд был каждый день...
02:57 pm
agnese juutaas labaak - tas priecee ;)
turklaat vinja izmeta labu un interesantu ideju - pirkt nekustamo iipashumu bulgaarijaa, pie melnaas juuras... hmmz.. zamanchivo... buus shii ideja, maskavaa esot, jaapaardomaa kaartiigi ;)
04:00 pm
taas vaarnas gan var buut negantas.. tikko divas riktiigo karinju izspeeleeja uz preteejaas maajas jumta.. un kaapeec? taapeec, ka vienai knaabii bija kaut kas eedam, bet otrai nee.... tagad taa, kurai bija guvums, domiigi staigaa pa dzegu...
04:08 pm - visur ledus, visur sniegs, taadeelj pilii valda prieks :D
http://www.ledusmedus.lv/ <--- vot uz shito buus jaaaizbrauc nedeeljas nogalee ;)
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:17 am GMT.