smth
January 25th, 2007 
09:16 am
aukstums kozh vaigos un stilbos :( :)
vakar vakarinjas ar picu un KBH bija lieliskas. taa forshi trijataa ar braali un kakji paseedeejaam :)
shodien veeji puush no Laimas. Smarzho viss peec shokolaades ;)
11:01 am
uz briidi izgaaju aaraa no kabineta, un tagad, atgriezhoties, secinu, ka pie manis dikti smuki smarzho :) paveess gan nedaudz :( :) nu, ko - veesumaa visa galja kaa zinaams labaak glabaajas :) tas noziimee, ka es laikam arii labaak saglabaashos :D
un smuki smarzhot pashai un telpaam - tas ir man ir ljoti svariigi :)
11:50 am
mamma pazinjoja vienu labu zinju :) juunija saakumaa vinja dosies uz Viini :) Veselu nedeelju tur :) mmmm.. riktiigs prieks par mammu, ka beidzot vinja buus izraavusies no darbiem... hmmz.. varbuut panjemt un teeti aizvest uz Romu rudenii? :)
tad jaapaskataas, ko man eurobonus piedaavaa..
12:31 pm
aakjis riktiigi luupaa.. seezhu un skatos visaadus iespeejamos braucienus un secinu, ka aizlidot viskautkur var aapraataa leeta... vajag tikai kompaaniju atrast, kas gribees ar mani kopa kaut kur braukt.. jaaparuna ar Astru vai arii Lindu un tad varbuut varetu kaut kur aizdoties.. smiekliigi, bet, piemeeram, liidz Helsinkiem un atpkalj var aizlidot divataa par LVL 57,60, Roma - aptuveni LVL 200..
viss.. jaaskataas tieshaam, kuru varees pierunaat shaadam braucienam un jaabrauc :) nav, ko domaat ;)
02:50 pm
Daavanas Agnesei un Artuuram Kaarlim nopirktas (pa vidu veel sev visaadas lietas ieksh Rito noskatiitas:) - sanjemshu algu - doshos iepirkt smukos trakus :)) )
Agnese sazvaniita. Viziite pie vinjiem pieteikta uz peec 16 :)
fooorshi :)
pie reizes varees savu mazo miiluliiti krustdeelinju Pichuku paaukleet ;)
This page was loaded Oct 15th 2024, 3:18 am GMT.