smth
January 11th, 2007 
08:59 am - Die another Day
nu taa..vakar uznaaca veelme peec Bonda. Dzheimsa Bonda. Noskatijos ieprieksheejo - Die another day(http://www.imdb.com/title/tt0246460/). Shkjiet, ka Brosnans tieshaam man ir vismiiljaakais Bonds ;) Kaut kas vinjaa ir ;)
Radaas doma, ka vareetu panjemt un noskatiities pilniigi visus Bondus :) Tagad tikai shii iecere buus jaaiisteno :) Kaut ko liidziigu savaa laikaa tachu izveicu ar Zvaigzhnju kariem un Sveshajiem :).
Veseliibas staavoklis joprojaam nenoteikts ;( Ceru, ka tomeer mana veseliiba nokauneesies un saaks atgriezties pie manis :)
Duksene peedeejaa laikaa ir kljuvusi atkal miiliiga - lien guleet zem sedzinjas blakus katru nakti :) Bet nekauniiba vinjai arii ir radusies lielaaka ;) Pasaakusi lekt ledusskapii, lai izdinjgjeetu konservus :) Sauso bariibu slinki pakoshljaa - podavai tik vinjai konservus :D Mazaa riima ;) Es tikai visu laiku briinos, kaa vinja var tik daudz eest un vinjai tas neiet labumaa :)
11:18 am - Pabeidz Dienvidu tilta laiduma bīdīšanu un savieno abus Daugavas krastus
Publicēta: 08:08 11.01.2007.

Rīga, 11.janv., LETA. Šodien ar svinīgu pasākumu tiks pabeigta Dienvidu tilta konstrukcijas bīdīšana un tiks savienoti Daugavas abi krasti, aģentūru LETA informēja AS "Dienvidu tilts" preses sekretāre Laima Pļaviņa.

Pasākums notiks plkst.16.30 Dienvidu tilta būvniecības vietā - Daugavas kreisajā krastā pie AS "Rīgas piena kombināts", Bauskas ielā 180.

Tilta konstrukcijas bīdīšana noritējusi ātrāk, nekā plānots, jo ir labvēlīgi laika apstākļi, aģentūrai LETA pastāstīja AS "Dienvidu tilts" projekta vadītājs Dmitrijs Bahmanovs.

Jau ziņots, ka tilta laiduma konstrukciju bīdīšana sākta 2006.gada 22.maijā. Konstrukciju bīdīšanas mehānismu, nospiežot sarkanu pogu, svinīgi iedarbināja Rīgas domes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks (JL) un AS "Dienvidu tilts" padomes priekšsēdētājs Guntis Rāvis.

Vienu brīdi pieļauta iespēja, ka apturēs tilta būvniecību, jo Rīgas dome ilgi nepieņēma lēmumu par papildu līdzekļiem AS "Dienvidu tilts". "Situācija ir novilcināta tik tālu, ka būsim spiesti apturēt tilta būvniecību. Ja tā tiešām notiks, aicināsim Rīgas domes deputātus ar mēru priekšgalā uz svinīgo "sarkanās pogas nospiešanu" tilta celtniecības apstādināšanai," tobrīd draudēja Rāvis.

Tomēr Rīgas domes deputāti pagājušā gada 14.novembrī nolēma piešķirt papildu līdzekļus, un Dienvidu tilta būvniecība apturēta netika.

Pagājušajā gadā sākta arī estakāžu izbūve pāri Krasta ielai. Tā aizkavējusies par astoņiem mēnešiem neatrisināto nekustamo īpašumu jautājumu dēļ. Rīgas domei ir izdevies sakārtot šos jautājumus, un būvniecību šajā posmā šogad varēs turpināt.

Šogad plānota Dienvidu tilta metāla konstrukciju ielikšana uz pastāvīgajiem balstiem, tilta brauktuves laiduma konstrukcijas monolītās plātnes betonēšana, ēku nojaukšana Daugavas kreisajā krastā, kā arī komunikāciju - elektroapgādes un vājstrāvas tīklu - montāža Daugavas kreisajā krastā. Turpināsies arī estakāžu izbūve pāri Krasta un Maskavas ielai un piebraucamo ceļu ierīkošana.

"Plānojam, ka 2008.gadā pilnībā tiks uzbūvēts Dienvidu tilts un tā estakādes pāri Krasta un Maskavas ielai," prognozēja Bahmanovs.

Pēc šī posma pabeigšanas uz tilta konstrukcijām tiks būvēta braucamā daļa, gājēju ietves, izveidotas margas un veikti citi nepieciešamie darbi. Būvniecības pirmo kārtu, kurā tiks uzcelts Dienvidu tilts un izbūvēti krustojumi ar Krasta un Bauskas ielu, iecerēts pabeigt līdz 2008.gada vasarai. Pavisam tilta laiduma konstrukcijai būs astoņi uzbīdīšanas posmi.

Tilta laiduma metāla konstrukcijas piegādā AS "Voroņežstaļmost", kas ir viena no Krievijā lielākajām specializētajām tiltu metāla konstrukciju ražotnēm. Konstrukcijas tiek sagatavotas tilta būvlaukumā.

Tilta pirmās kārtas celtniecības ģenerāluzņēmēja ir AS "Dienvidu tilts". Tajā apvienojušās sešas vadošās Latvijas celtniecības kompānijas, kuras ir specializējušās tiltu izbūvē un kuru speciālisti ir savas nozares eksperti ar ilgu darba pieredzi gan Latvijā, gan ārvalstīs. Tās ir SIA "Skonto būve", AS "Latvijas tilti", AS "BMGS", SIA "Tilts", SIA "Rīgas tilti" un SIA "Viadukts".

Dienvidu tilts ir vērienīgākais, sarežģītākais un lielākais šāds projekts Baltijas valstīs pēdējo 25 gadu laikā.


viss pluust.. viss mainaas... :)
11:58 am
Astra ir lieliska.
Miilu vinju par vinjas aso praatu un tieshumu.
Jo vairaak iepaziistu savus draugus, jo ilgaak esam kopaa, jo vairaak manii rodas paarlieciiba, ka uz vinjiem varu paljauties, vinjiem varu ticeet un vinju viedoklis nebuus lishjkiibas vai maanju pilns.
02:32 pm - aaraa pretiigs laiks. (saak atgaadinaat 2005.gada janvaari)
Tuvākajās stundās applūdīs Rīgas kanāls
Publicēta: 13:58 11.01.2007.


Rīga, 11.janv., LETA. Tuvāko divu stundu laikā ūdens līmenis Rīgas kanālā varētu paaugstināties par 140-150 centimetriem, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra.

Pašlaik Andrejostā ūdens līmenis jau ir paaugstinājies par 126 centimetriem, bet tuvāko pāris stundu laikā tas varētu paaugstināties vēl par dažiem desmitiem centimetru.

Ūdens līmeņa paaugstināšanās Rīgas kanālā varētu izraisīt ietvju un soliņu applūšanu tā tuvumā.

Arī Lielupes ietekā jūrā par aptuveni metru paaugstinājies ūdens līmenis, tāpat šāds process novērots Liepājā un Ventspilī.

Jūras piekrastes pilsētu upju un kanālu ūdens līmeņa celšanos izraisījis stiprais dienvidrietumu vējš. Rīgā pašlaik vēja ātrums brāzmās sasniedz līdz 20 metriem sekundē, sasniedzot vētras spēku. Rīta pusē Rīgā vēja ātrums bija 26 metri sekundē.

Pašlaik Kurzemes piekrastes pilsētās vēja ātrums ir samazinājies līdz 12-13 metriem sekundē. No rīta Liepājā fiksēts vēja ātrums 31 metrs sekundē, kas atbilst stipras vētras spēkam.

Tuvāko stundu laikā vēja ātrums samazināsies gan Kurzemē, gan Rīgā, savukārt tas pieņemsies spēkā Vidzemē.

Šodien pēcpusdienā un vakarā līdz plkst.18 visstiprākais vējš gaidāms Vidzemē un Latgalē.

Zemgalē un Rīgas apkārtnē tuvāko stundu laikā gaidāma maksimālā vēja pastiprināšanās - Rīgā vēja ātrums brāzmās sasniegs 25 - 27 metrus sekundē, Zemgalē - 20 - 23 metrus sekundē. Vakarā pēc plkst.17 vējš pakāpeniski pierims. Pēc plkst.20 vēja ātrums nebūs stiprāks par 14 metriem sekundē.

Vidzemes piekrastē vēja ātrums brāzmās sasniegs 25 - 27 metrus sekundē, citviet, no piekrastes tālākos reģionos, - 20 - 23 metrus sekundē. Pēc plkst.20 vēja ātrums pierims līdz 14 metriem sekundē.
10:43 pm
uz krietnu briidi iestreegu shajaas bildees ;)
http://www.fotocommunity.de/pc/pc/channel/2
This page was loaded Oct 15th 2024, 3:21 am GMT.