smth
November 24th, 2006 
09:53 am
miegs. milzu miegs.
laikam taapeec, ka liist.
01:46 pm
riita ceeliens tika veiksmiigi nobumbuleets.
tagad atveeraas "chakras" uz runas rakstiishanu un straadashu vispaar.
pastaiga pusdienslaikaa gaaja labumaa - smadzenes apasinjo asinis, kas bagaatinaatas ar pilseetas skaabekli ;) labi, ka beidzot sanjeemos uztaisiit bildes. vairaak nekaa 100 bildes buus... atkal jaapeerk buus albums un jaakaarto viss albumaa ;) buus paaris vakariem nodarbe.
un tagad - back to work :)
03:29 pm
tikko sanjeemu epastu no enrikas. njaa... cik vinja ir Londonaa? gadu? divus? vairs neatceros. Luukasinjsh jau vairaak viitero anglju valodaa, nekaa latvieshu. un taa vien izskataas, ka diezin vai vinji atgrieziisies LV. ja ir darbs, maajas, vide, pie kuras esi pieradis, tad vairs nav jeega atgriezties turp, kur tev nekaa nav. un var saprast shiis skumjas peec maajaam (LV). bet, kad saac domaat ar logjisko un veso praatu, saproti, ka shii ir taa vieta, kur tev japaliek, ja gribi kaut ko vairaak par vienkaarshi eksistenci.

radaas tikko ideja. buus jaapajautaa vinetai, vai vinja nezina enrikas parasto pasta adresi - jaauztaisa paarsteigums - jaanosuuta ziemassveetkos atklaatne:) tas tieshaam enrikai vareetu buut liels paarsteigums :)
07:18 pm - Pichuks
Zinja no Agneses par krustdeelinju:) :

"Shodien Pichuku vedu pie dakteres uz 1 meenesha apruupi - esam 5230gr smagi un 58cm gari. Ja saliidzina ar Artuuru tajaa pat vecumaa, tad Pichuks ir smagaaks un garumaa arii vairaak izaudzis. Buus man basketbolistu komanda :) Poti arii dabuuja kaajaa.."
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:38 am GMT.