smth
November 16th, 2006 
08:53 am
Vestsaidas staasts.. nebija slikti patiesiibaa. Protams, pietruuka nedaudz kraashnjuma un izsmalcinaatiibas, bet nevar gribeet visu uzreiz un cereet, ka lv uzvestie muuzikli uzreiz buus aarpraatiigi augstaa kvalitaatee :) Bet kopumaa - bija labi :) Vakars izdevaas ;)
Jaatziist, ka peec filmas "Chikaaga" savaa laikaa man "atveeraas chakra" uz muuzikliem... gribas un patiik skatiities :) Peec koleegja, kas Londonaa sabija 2 nedeeljas, pastaastiem par apmekleetajiem muuzikliem secinaaju, ka visdriizaak sava naakamaa komandeejuma uz Londonu laikaa, ja vien buus iespeejams, aizdoshos uz kaadu muuziklu :)

Abas meitenes joprojaam rullee :)

Zupas ieksh "Tikai karotes" arii rullee :) Paaris meeneshus nebiju zupas iekost un jutos patiikami paarsteigta par dazhaam jaunajaam zupaam, kas izraadiijaas dikti gardas :)

Ar Lapshuka paliidziibu iegaadaataa kakju piespraude arii rullee ;) Dikti smuki divi shmurguliishi :) kaadaa dienaa, kad atkal buus jaastiiveejas ieksh uzvalcinja, varees smuki piespraust ;) Laikam saaksies jauna aizraushanaas man - dazhaadas piespraudes :) jau krietnu briidi metu acis uz taam, bet vienmeer kaut kaa licies - kam man taas.. Beidzot esmu sapratusi, kam man taas vajadziigas ;))))

Zuzene rullee, jo ir vienkaarshi briinishkjiiga - miilja un jauka ;)

Galva nerullee, jo saap :( jau kopsh vakardienas vakara. izskataas, ka ar to sasodiito migreenu kaut kas tomeer buus jaadara. atvilkos uz darbu un nezinu, cik ilgi speeshu sheit rosiities. ja galva joprojaam uzvediisies nejauki - buus jaadodas maajaas guleet.
03:52 pm
iestaajaas neliela vienaldziiba pret visu. noleemu, ka shii diena ir piemeerota tam, lai sakopeetu nepiecieshamos materiaalus skolai... it kaa kaut ko dari, bet tajaa pat laikaa neko nedari. laika lietderiiga pavadiishana darbaa...
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:29 am GMT.