smth
November 15th, 2006 
09:07 am
veel joprojaam juutos nedaudz beigta peec vakardienas. kakls gan no runaashanas vairs nesaap, bet kaajas no staaveeshanas gan :( tachu joprojaam man patiik vadiit seminaarus ljauzhiem :) riktiigi pozitiivi uzlaadeejoshi pasaakumi tie ir. un fiziskais nogurums shajaa gadiijumaa nav tas trakaakais :)

briinos nedaudz par to, ka peedeejaa laikaa jau ap 21:30 - 22 nollienu guleet - vienkaarshi nav speeka neko dariit, taapeec lienu guleet. Duksene arii centiigi lien blakus un chuch. Lielaakoties gan naktii vinja klejo a gultu un nevar saprast, kur vinjai labaak patiik guleet - zem segas man blakus,galvu izbaazhot aaraa no segas un apsedzot ar sedzinju tikai pusi no kjermeniisha vai arii uz spilvena blakus, vai arii uz gultas blakus ;) taa vinja man arii klejo visu nakti ;) bet jaatziist, ka dikti miiliiga vinja man peedeejo meeneshu laikaa palikusi - labpraat lien klaat un uzturas blakus, beidzot ir piedabujama kaadu mirklii paguleet uz mana veedera :) Zuzene ir foooooooorsha :)

esmu atgriezos pie savu iemiiljoto smarzhu lietoshanas ikdienaa ;) labi, ka tomeer izdevaas ieguut atkal taas savaa iipashumaa ;) oms ir vienkaarshi lielisks ;) cik maz sievietei vajag - miiljaas smarzhas atguut un tad smaids no riita ziimeejas pa visu seju :)
09:46 am
kaarteejo reizi biju nedaudz piekasiiga ;) aizsuutiiju koleegjim paaris ierosinaajumus, un izskataas, ka vinjsh par to nemaz neapvainojaas ;))
tas priecee :)

meegjinu tikt galaa ar epastiem, kas vakardienas laikaa sakrajushies manaa miskastee ;) un pie reizes lakoju nagus.. hmmmmz... izskataas, ka nagu lakoshana pie darba galda ir ierasta slimiiba daudzaam sievieteem ;) bet patiesiiba - tas ir baigi labais veids kaa apvienot lietderiigo ar smuko - kameer lasi kaadu papiiru, zini, ka nekur negraabstiisies un svaigo lakojumu nesabojaasi ;)) maajas nekad nav laiks taa vienkaarshi zvilneet un zhaaveet nagus :D un galu galaa - man gribas shodien smukus tumshi sarkanus nadiznjus, Zajacs sapirkaas biljetes uz Vestsaidas staastu :) - meiteneem shodien atkal kultuuras pasaakums buus ;) taapeec smukus nadzinjuas arii vajag :)

jaapiezvana Astrucim-Lapshukam buus.Nez kaa vinja shodien peec operaacijas juutas.. taa teikt - jaanocheko situaacija :)
09:59 am - vnk zinja....
Islandes policija grib pieņemt darbā poļus
Publicēta: 18:56 14.11.2006.

Varšava, 14.nov., LETA--PAP. Islandes policija gatavojas pieņemt darbā poļus, cerot, ka tas palīdzēs uzturēt kontaktus ar aizvien pieaugošo Islandes poļu kopienu, raksta avīze "Zycie Warszawy".

Islandē ar tās 304 400 iedzīvotāju šobrīd dzīvo aptuveni 10 000 poļu, kas kļuvuši par lielāko mazākumtautību šajā zemē.

"Sabiedrībā notiekošajām pārmaiņām jāatspoguļojas arī mūsu rindās," laikrakstam "Frettabladid" sacījis Reikjavīkas policijas priekšnieks Karls Steinars Valsons.

Jaunākie pētījumi liecina, ka attiecības starp islandiešiem un ieceļotājiem kļūst aizvien saspīlētākas.

varbuut ie un uk policijai buutu jaapieaicina arii lv policisti, lai uztureetu kaartiibu un speetu nodroshinaat sociaalo mieru un stabilitaati? :)
11:02 am - Aivars Ozoliņš: Mīkstie (shiis dienas "Diena")
Viens iemesls, kāpēc Šlesera "mācītāju" un Pareksa bankas "liberāļu" bezdievīgā apvienība nevirza Saeimas Cilvēktiesību komisijas vadītāja amatam sūdu metēju sektas barvedi Alekseju Ļedjajevu, acīmredzot ir tas, ka Jaunās paaudzes dibinātājs nav pats bijis viņa dedzīgi atbalstītajā LPP/LC vēlēšanu sarakstā. Tāpēc virza otro labāko — Jāni Šmitu, kurš gan arī nav īsti ievēlēts, toties savu piemērotību Eiropas Savienības valsts parlamenta Cilvēktiesību komisijas vadīšanai pamato ar to, ka vienmēr esot balstījies uz svētajiem rakstiem un Kristus evaņģēlija vēsti un arī viņam ir "cilvēktiesības paust savu viedokli", tāpēc nenokļūšana šajā amatā būtu viņa "diskriminācija".

Šos argumentus varētu piesaukt arī Ļedjajevs un citi reliģiskie fundamentālisti. Galu galā arī Osama bin Ladens, Taleban vadoņi un Irānas mullas, kā paši apgalvo, balstoties tikai un vienīgi uz svētajiem rakstiem un arī varētu prasīt sev tiesības "paust viedokli", vadot parlamenta komisijas. Tikai tas jau vairs nebūtu demokrātiskas valsts parlaments.

Savu izpratni par cilvēktiesībām Šmits demonstrējis, aicinādams aizliegt no ārzemēm finansētas nevalstiskās organizācijas, ar likumu vērsties pret "kristiānofobiju" (LPP apšaubāmo aktivitāšu atspoguļošanu) presē un televīzijā un ieviest cietumsodus par "noziegumiem pret reliģisko pārliecību", kā arī apsveikdams Rīgas domes lēmumu neatļaut geju un lesbiešu gājienu, bet debatēs par darba diskriminācijas aizliegumu seksuālās orientācijas dēļ aprakstīdams no Saeimas tribīnes, kā notiek homoseksuāls dzimumakts starp "deģenerātiem", un biedēdams, ka diskriminācijas aizliegums "atvērs slūžas" pedofilijas, zoofilijas un citu pataloģiju legalizācijai.

Vēl viens iemesls, kāpēc Šlesers grib Šmitu par komisijas vadītāju, ir banālāks — viņa biznesa projektā LPP vienmēr pietrūcis valsts amatiem piemērotu cilvēku.

Šlesera paša tapšana atkal par satiksmes ministru, kaut gan premjerministrs Aigars Kalvītis bija viņu padzinis no valdības pēc tam, kad tika publicētas Jūrmalas mēra vēlēšanu koordinētāju Šķēles un Šlesera sarunas ar "skraidītājiem" un "lēkātājiem", ir skandalozs liecinājums vēlēšanu "uzvarētājas" Tautas partijas un tās premjerministra politiskajai impotencei. Taču to vēl var mēģināt aizbildināt ar "vēlētāju uzticību" Šleseram, kurš, paldies reklāmistam Stendzeniekam, ir tomēr ievēlēts Saeimā. Šmits šajā Saeimā, tāpat kā iepriekšējā, nav ievēlēts un atkal dabūs "mīksto" mandātu tikai tāpēc, ka daži no ievēlētajiem noliks savējos uz ministrēšanas laiku.

Kalvītis ir publiski pateicis, ka Šmits šim amatam neder, bet tad priekšā iznāca Andris Bērziņš (LC) un paziņoja, ka komisija tik un tā esot jāvada Šmitam. Acīmredzot agresīva un ciniska cilvēktiesību apkarotāja virzīšana Cilvēktiesību komisijas vadītāja amatam Šleseram šķiet labs veids, kā "čakarēt" TP "mīksto" valdību un parādīt, kurš patiesībā pieņem lēmumus koalīcijā.


atliek vien piebilst - piekriitu!
11:44 am
gribu Duksenei draudzeni - meinkuunu vai norveegju mezha kakji. un tad buus man maajaas kakju ferma, kas sastaav, no manis un divaam zhurkaam :)
05:10 pm
viss.. jaauzziimee luupas un prom ;) meitenju vakars un muuzikla vakars var sakties ;)
Zajacs un Lapshuks ir tomeer lieliskas ;) miilu vinjas abas :)
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:38 am GMT.