smth
November 13th, 2006 
09:46 am
nedeeljas nogale ir pagaajusi... sestdienu godiigi pavadiiju skolaa, neksatoties uz to, ka ik pa briidim bija milziiga veelme notiit nafig... eh.. tie paraadi LU arii nedaudz satrauc... ;(
jaacenshas sanjemties.. jaaiedzer gardais laima jogurtinjsh un jaalien iekshaa darba druvaa...
10:01 am
joprojaam meegjinu atrast simts un vienu iemeslu, lai nestraadaatu :)
kaut kaa gruuti shodien piekjerties lietaam... :(
12:56 pm
biezputra brokastiis un pusdienaas rullee :)
veseliigais dziives veids leenaa garaa dara savu :) - vakar paarkraameeju skapi un gribeeju izmest veselu kaudzi ar dreebeem, kas vairs it kaa neder... liels bija mans paarsteigums, kad secinaaju, ka driizaak jaunaas dreebes buus jaaieshuj :) un vecajaas mieriigi lienu ieksha :))
mazinjsh priecinjsh tomeer bija :) nekas jau iipashi apzinaati netika dariits - vienkaarshi nedaudz mainiiju dziivesveidu :) un tam ir rezultaati ;)
imidzha, dziivesveida, attieksmes pret lietaam mainjas rezultaats taa teikt na ljico :) - daudzi ir pamaniijushi to jau :)) un mani pashu tas aarkaartiigi priecee :)
03:28 pm
yes, yes, yes, yes, yes!!!!!!!!!
beidzot esmu tikusi atkal pie savaam vismiiljaakajaam smarzhaam!!!! :) biju zaudeejusi jau ceriibass peec vairaak nekaa pusotru gadu ilgiem mekleejumiem..nekur ne LV, ne aarpus LV nevareeju atrast Davidoff Goodlife sievieshu smarzhas... tagad kaari luuru uz jauno pudeliiti ;) tas noziimee, ka veco vairs var ne TIK LJOTI taupiit ;)))
super, super, super ;)
noskanjojums ir vienkaarshi burviigs ;)
04:57 pm
nedeelja briselee decembra saakumaa ar briivdienu pa vidu, ko vareeshu atveeleet shoppingam... labi, ka buus jaanjem lielais koferis - nevajadzees mociities ar rokasbagaazhu un visiem tiem ierobezhotajiem shkjidrumiem...
hmmz..laba iespeeja buus sapirkt lielai daljai Ziemassveetku daavanas :) tas priecee.. galvenais, lai tieshaam viss notiek peec plaana un man neliek tajaa briivdienaa lidinaaties shurpu turpu :)
06:47 pm
laikam tieshaam leenaa garaa paarvaacos uz dziivi darbaa... ja agraak tikai 2.brokastis, pusdienas un launagu ietureeju darbaa, tad tagad tam pievienojas arii vakarinjas.

darba vara lielu dara.
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:29 am GMT.