smth
November 8th, 2006 
08:47 am
riita kafija ar Astrinju rullee :) un arii pati Astra ir vienreizeeja. Gaaju no riita uz dublju kafiju un smaidiiju, jo zinaaju, ka oms peec shiis riita kafijas buus vienkaarshi lielisks ;) saaku justies nedaudz laimiiga pat. hmmmz... tieshaam - tikai nedaudz? nee, ljoti laimiiga, jo man ir patieshaam lieliski draugi! atbalstiis tad, kad vajadziigs atbalsts, paliidzees tad, kad vajadziiga paliidziiba, priecaasies, smaidiis un smiesies liidzi tad, kad juutos labi :) vienmeer atklaati pateiks, ko domaa un tas neaizvainos, jo patiesa draugs Tev pateiktais Tevi nesaapina... miilu es savus draugus... ljoti.. :)
11:49 am - apnjemshanaas :)
jaatiek galaa ar LU un jaatsaak kultuuras sezona... citaadi esmu pavisam atmetusi ar roku dazhaadu pasaakumu/filmu/izraazhu utt. apmekleeshanai. nedaudz saak pat palikt sevis zheel :).. ok, shobriid vakarus veltu raudziibu daavanas tapinaashanai, bet peec tam tachu buus laiks ;)
jaasaka paldies Zajcam, kas mani tomeer ik pa briidim briivpraatiigi-piespiedu kaartaa kaut kur aizvelk...vinja vienkaarshi nopeerk biljetes un saka, ka jaaiet ;) un pateikt nee vinjai es nevaru, jo saprotu, ka taa tachu vienkaarshi jaabuut - ja nekas cits nav ieplaanots, tad pateikt nee tikai sava slinkuma deelj ir nepieklaajiigi... :D
usjo...vakaraa buus jaaapskataas repertuaars dazhaadaas iestaadees, lai sastaadiitu nelielu pasaakumu grafiku :) nav ko kaa seenei seedeet maajaas :)
01:38 pm
atrashanaas bijusho maaju tuvumaa izraisiija diivainu sajuutu... skumju.
03:14 pm
laikam nesen bija pilnmeeness. atkal visaadi slimnieki raksta murgus. atnjemt vinjiem papiiru un pildspalvu, un datoru, un telefonu.. un veel.. iespundeet buurii... lai netraucee ar saviem slima sunja murgiem...
04:36 pm
jaunais kjermenja kreems smarzho peec ceptiem aaboliem ar kaneeli... mm... njamma :) taada ziemassveetku noskanja uzreiz paraadiijaas ;) jaabrauc pie mammas, iegrimt taadas pashas smarzhas vannas putaas ;)
nu, ko.. laikam jaasaak domaat arii par ziemassveetku daavanu iepirkshanu, lai nevajadzeetu peedeejaa mirklii mociities pa veikaliem :)un laikam daljai draugu buus manis pashas darinaatas lietinjas :)
ja taa padomaa, taas briesmiigaas rindas decembrii ir kaut kas vaajpraatiigs - cilveeki ir gatavi viens otram galvu noraut, ka tikai labaaku mantu pakjert :) eh... jaasaak rosiities shajaa jautaajumaa ;))
09:30 pm
vienaaa briidii nenormaali uzveediija ieprieksheejo maaju smarzha... kaut kaa pavisam skumji palika... eh...
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:32 am GMT.