smth
October 20th, 2006 
08:46 am
tipiskais biroja riits - siltie siera raushi (paldies "Raushu meistars" meiteeneem par vinju labo omu, kas speej uzlabot omu arii citiem:) ) un karsta un smarzhiiga kafija... mmmm.... :)
taatad - velakamoti piektdienas riitaa - peedeejaa darba dienaa pirms atvaljinaajuma :)
12:40 pm - kaarteejais apkārtstaigulis :D
Dialogs starp programmistu un viņa sievu vakarā pēc darba.

Vīrs: Good evening dear, I`m now logged in.
Sieva: Maizi nopirki?
Vīrs: Bad command or filename.
Sieva: Nu bet es tev jau no rīta lūdzu.
Vīrs: Erroneous syntax. Abort?
Sieva: Kā būs ar jauno televizoru?
Vīrs: Variable not found...
Sieva: Vismaz iedod savi kredītkarti, aiziešu uz veikalu.
Vīrs: Sharing Violation. Access denied...
Sieva: Tu mīli mani vai datorus, vai arī ņirgājies par mani?
Vīrs: Too many parameters...
Sieva: Veltīgi ar tevi apprecējos.
Vīrs: Data type mismatch.
Sieva: Tu esi nekam nederīgs...
Vīrs: It`s by Default.
Sieva: Kas ar tavu šī mēneša algu?
Vīrs: File in use... Try after some time.
Sieva: Kāda man ir loma mūsu ģimenē?
Vīrs: Unknown Virus
01:39 pm
kaut ko rosos, bet domaas jau esmu atvaljinaajumaa... :)
sarunaaju frizieri uz naakamo nedeelju :) turpinaashu kljuut blondaaka :) iepatikaas man tas blonduma pasaakums :) pashai jau nedaudz smiekliigi kljuust - agraak zveereeju, ka nekad un nekad, un nekad negribeeshu kljuut un buut blonda, bet tagad to daru labpraatiigi :))
eh... gaidu atvaljinaajumu.. atkal vareeshu neko nedariit un dariit tikai to, ko gribu :) un Duksim atkal uz briidi buus vairaak komunikaaciju ar mani... citaadi nabags vakaros, kad atnaaku maajaas, tik nelaimiigs izskataas un nepaartraukti seko man liidzi... pietruukst vinjai manis... ak jaa... sho divu nedeelju laikaa zuzene jaaizved pie daktera.. ikgadeejas potes sanjemt...
03:02 pm
tomeer ir labi, ka tev ar frizieri ir tik labas attieciibas.Tikko piezvaniija maneejais un iepiecinaaja mani ar zinju, ka vinjsh buus LV naakamnedeelj un ka vareetu manu jau ne tik blondo galvu padariit blondaaku.. izskataas, ka no salona shamajam zvaniija un jautaaja, vai vinjsh buus LV...un laikam jau saakotneeji bija negatiiva atbilde, taapeec man salons piespeeleeja citu frizieri, par ko biju nedaudz saruugtinaata.. bet shis telefonzvans mani shobriid aarpraatiigi iepriecinaaja :)) nemiilu es eksperimentus ar frizieriem ;) - ja nu esmu kaadu atradusi, tad pie taa friziera gribu arii pietureeties ;))
03:17 pm
a Shorinju tikko iesmeejaam par to, ka jaadibina Agneses deelu krustmaashu klubinjsh ;) nu, jaa.. riit maneejais krustdeelinjsh ieradiisies ;) jaasarauj buus ar sedzinjas adiishanu... :)
05:20 pm
taaks... jaasagaida mirklils, kad visi aizdosies uz balli, un tad var doties maajaas maaciities....
riit tas sasodiitais eksaamens.. :/ jaacer, ka izdosies tikt ar to galaa.. un tad beidzot atvaljinaajums ;)
fooooooooooooooooooooorshi :)
05:38 pm
taa.. galds nokopts... veel peedeejie papiiri jaasavaac, ko maajaas jaapalasa un viss - attttaa, atttaaaaaaa darbs uz divaam nedeeljaam... :)
riktiigais miers un prieks saak paarnjemt.. gribu uz kalniem! krietnu briidi gaidiiju sho braucienu..laikam kopsh augusta. un tuuliit jau buus! veel liidz treshdienas vakaram jaapagaida un tad buus - attaa Latvija, sveiki Slovaakijas kalni :)) ceru, ka Kristianam patiks, un ka mees abi viens otru speesim iztureet shiis 6 dienas kopaa 24 stundas. Sanjeemu uzdevumu no Vinetas parunaat ar Kristianu par to, kaadu naakotni vinjsh iedomaajas. Nedaudz mani uztrauc vinja shaads pofigisms:( Forshs puishelis buutu, bet shitaada bezmeerkjiiba un autoritaates truukums neiet labumaa vinjam :(
This page was loaded Oct 15th 2024, 9:15 am GMT.