smth
October 9th, 2006 
09:18 am
nedeeljas nogale bija visnotalj jauka :)
piektdien pamaaciijos un reaali iereecu par "Milzhu ciinja" :D dazhi no partiju premjerkandidaatiem izceelaas ar savu aprobezhotiibu :D bija smiekliigi :)
Sestdien... skola... bet peec pusdienaam visas triis - es, Dimantinjsh un Krista - dezerteejaam :) aizgaajaam balsot, tad pusdienas un tad radaas gjeniaala ideja iet pie manis skatiities filmas :D Tomeer labi, ka draugi dzimshanas dienaa uzdaavina DVD speeleetaaju :) vismaz vakaros tagad ir nodarbe :) protams, viss beidzaas ar kaut kaadu vaajpraatiigu nashkjoshanos un filmas starplaikos tika veeroti balsojuma rezultaati :) galu galaa noliidu guleet peec 2... neskatoties uz to, automaatiski pamodos 6:30 un bija doma tik agri arii celties, lai no riita veel kaut ko deriigu sadariitu, bet slinkums bija paaraak liels :D Pusdienslaikaa aizbraucu pie Agneses.Nabagam peedeejaas nedeeljas palikushas.. gruuti jau.. milzu puncis tomeer :) Sastaadiijaam draudziigi vinjai daarzaa tulpes, iekodaam launagu, uzsitaam klachu :) Artuurijnsh arii nepaartraukti liptin lipa ;) bet bija forshi :) gala rezultaataa, knapi izknosiijos no Agneses pirms 20 :) Kameer liidz maajaam... Protams, ierastais sveetdienas Panoraama + de facto paasaakums tika notureets un tad piekjeeros filmai, ko shodien atkal jaanes uz nomu..kaut kas man ir ar taam kara filmaam. Patiik un viss. Vakar noskatiijos Fjodora Bondarchuka "9.rota". Pirms gada vareeju uz vinju aiziet Peeterburgaa, bet kaut kaa tur bija visaadas citas aktivitaates, taapeec arii palika.. Riigaa atkal kaut kaa vairs negribeejas kaadu meegjinaat pierunaat iet uz taadu filmu... Ir laba.Smaga(kaa jau parasti shaada veida filmas).Bet laba. Inchiigi, bet laikam saakshu piekopt politiku - vienu vakaru skatos komeedijas, otru jebko citu :) Shodien teoreetiski buutu jaabuut komeedijas vakaram, lai gan pagaidaam vairaak gribas kaadu trilleri vai shausmeni :D Bet tad jau redzees, kas liidz vakaram notiks :)
Tagad jaaparosaas :)
10:45 am
vaniljas kafijas smarzha uzmundrina :)
12:47 pm - nedaudz par veelu... ;) bet par veeleeshanu teeemu :D
Ieliktnīši

100 mīksto ieliktnīšu sēž siltās vietiņās.

Viņi ir tikuši tur, kur daudzi cer kādreiz nokļūt.

Ieliktnīši domā, ka ir ļoti svarīgi, bet patiesībā, kad tie ir piesūkušies pilni, tie tiks izmesti miskastē un to vietā nāks jauni ieliktnīši.

Katrs ieliktnītis sākotnēji ir balts un tīrs.

Katrs ieliktnītis siltajā vietiņā kļūst resns un nosmērējies.

Ieliktnītis pats nekad, nekad nenokļūst siltajā vietiņā - vienmēr viņš tur tiek ielikts.

Ja ieliktnītis ir stingrs un principiāls, viņam siltajā vietiņā nokļūt ir daudz mazākas izredzes nekā mīkstam un maigam ieliktnītim.

Ieliktnītis domā, ka sēž siltajā vietiņā, bet īstenībā siltā vietiņa sēž uz ieliktnīša.

Ieliktnītis īstenībā neko nedara.

Visi ieliktnīši ir stulbi kā zābaki, visi bez izņēmuma.

Ieliktnītis nesaprot, ka sūdi ir turpat aiz stūra.

Ieliktnītis nesaprot, ka īstenībā viņš sēž pakaļā.

Ieliktnīši tautai tiek piedāvāti paketēs pa divdesmit vai vairāk.

Ieliktnīšiem ir vienaldzīgi tautas sviedri un asinis.

Īsti džentlmeņi nepērk ieliktnīšus.

Ieliktnīšus neizvēlas, ieliktnīšus nopērk. Ja tu nesamaksāsi, ieliktnītis nebūs tavs.

Ieliktnītim nav mugurkaula.

Kaut pilnībā sasmērējies, ieliktnītis pats nekad neaizies. Tas vienmēr
jāizņem.

Ieliktnītim neko nenozīmē demokrātiskās vērtības.

Ieliktnītis labprāt piedalās skrējienos pa Latvijas Republiku. Pieredzējušāki ieliktnīši nesmādē arī velobraucienus.

Ieliktnītim ir svešas tautas jūtas. (Jo, kad ir laiks sajūtām, ieliktnīša vairs nav klāt.)

RIMI ieliktnīšiem vienmēr ir speciālas akcijas un atlaides.

Ieliktnīši ir daudz un dažādi, bet, kad pienāk laiks tos ievēlēties,
nezini īsti ko.

Neviens normāls cilvēks neizvēlas oranžus ieliktnīšus.
01:49 pm - doma
Jaukais txt, ko Zajacs atsuutiija man... biju to jau lasiijusi un man tas patika ;)... dikti jauks tas ir...

"Kāds cilvēks pirms nāves sarunājas ar Dievu: ”Vai Tu neizvestu cauri manai dzīvei?”, jautāja cilvēks. Un Dievs sāka vest...Ceļš sastāvēja no četrām pēdām – cilvēka un Dieva – un tur, kur cilvēkam gāja visgrūtāk, bija tikai divas pēdas... ”Kā Tu, Dievs, tā varēji? Tad, kad man gāja visgrūtāk, tad, kad man Tevi vajadzēja visvairāk, Tevis nebija man blakus!” Un Dievs atbildēja:” Redzi, kāds Tu nepateicīgs...tanī brīdī es Tevi nesu uz rokām...”
03:13 pm
aizsuutiiju Ievai zinju uz Zheneevu par to, ka gribu pieteikties maaciibu pasaakumam tur naakamajaaa gadaa no 16.maija liidz 5.juunijam ... hmmz.. ar celju turp un atpakalj taas vareetu buut 23 dienas... :) super buutu, ja manu kandidatuuru apstiprinaatu... veel triis nedeeljas Zheneevaa man naaktu par labu... gribu turp atpakalj..aarkaartiigi man tur patika... bet shoreiz es laikam izmantotu iespeeju vairaak pa Sveici paceljot, ne tikai izdziivoties pa Zheneevu...
bet tad jau redzees, vai manu kandidatuuru apstiprinaas...
This page was loaded Oct 15th 2024, 9:19 am GMT.