smth
September 19th, 2006 
09:42 am
izraadaas, ka tomeer ir veel arii dazhi silti vakari.. :) nav gluzhi taa, ka tikliidz saule noriet, taa uzreiz ir riktiigais aukstums klaat :) vakar vakaraa peec 21 gaaju maajaas un secinaaju, ka aaraa ir krietni siltaaks nekaa telpaas :) taada nedaudz vasariiga sajuuta radaas :) bet, nu, kas Tev dos vasaru ;) jaasaak paleenaam krist ziemas miegaa :D Lai gan, ja godiigi, vismaz shobriid praats uz ziemas miegu nemaz nenesaas :) Domaas jau esmu oktobra beigaas un kalnos ;)

vakar nedaudz pakjiikjereeju internetaa airbaltic biljetes... shaa vai taa shogad visdriizaak visu atvaljinaajumu neizdosies izmantot, taapeec gribas veel kaut kur ziemaa aizdoties... teoreetiski vareetu uz Viini.. bet lidot tur vienai kaut kaa ne paaraak gribas... protams, varbuut atrastos arii kaadi citi cilveeki, kas par 65 latiem turp un atpakalj piekristu aizlidinaaties... bet ja pareekjina veel klaat to, ka par viesniicu jaamaksaa un jaadziivojas pa pilseetu utt... sanaak diezgan palieli teerinji un liidz ar to dazhi saaks iideet, ka tas vinjiem neder... hmmmz... nu, nezinu, nezinu...jaaparunaa varbuut ar Astru.. a ja nu peekshnji vinja tomeer piekritiis doties ;)
12:26 pm
viss kabinets smarzho peec aboliem....
01:35 pm
mmmmm....silta kaneeljmaiziite...mmmm...silta abolmaiziiite.... visu cienju Raushu meistara meiteneem ;) gardas taas vinju maiziites ;))

kozhu iekshaa savas maiziites un luukoju shiis vasaras bildes... diezgan daudz patiesiibaa ir manis :) un pie tam lielaakaa dalja ir Astras daritnaata ;) taapat kam laikam arii vinjai shovasar ir tik daudz bilzhu kaa nekad ieprieksh :) visu laiku apkaart abas vazaajamies ;) un fotoapraats regulaari ir liidzi, liidz ar to arii taas bildes taa pavairaak ir sanaakushas...

njaa.. izskataas, ka fotolaboratorijas darbiniekiem ir pagruuti ar latvieshu valodas saprashanu... paskaidroju, ka pie katra faila ir uzrakstiits tas, cik daudz eksemplaaros vajag bildes... dazhas vinji uztaisa vajadziigajaa skaitaa, dazhas nezin kaadeelj nee.. njaa... pie Agneses nevar raadiities bez visaam bildeem. eh.. atkal jaastiepj taisiit bildes.. liidz sveetdienai tas jaadabuu gatavs. galvenais ir nenoseenjot un aiziet un aiznest visu :)
03:17 pm
ja dazhiem komandeejums ir kaa shoppinga un izklaides, un iedzershanas pasaakums, tas nenoziimee, ka taa ir visiem... tad kaapeec paareejai mirstiigajai tautai ir jaaraksta milzu paskaidrojumi par to, kaadeelj ir paredzeets komandeejums uz kaadu vietu un pasaakumu?
03:31 pm - my seduction style
pakjiikjereeju, ko citi dara....:)
incanti rezultaati sanaak :D
haa-haa-haa
bet vai nav vienalga ;)
jekuraa gadiijumaa visam, kas rakstiits tachu nav obligaati jaatic ;)





Your Seduction Style: Ideal Lover



You seduce people by tapping into their dreams and desires.

And because of this sensitivity, you can be the ideal lover for anyone you seek.

You are a shapeshifter - bringing romance, adventure, spirituality to relationships.

It all depends on who your with, and what their vision of a perfect relationship is.

05:54 pm
skaistais meerkjis shovakar maaciities laikam nedaudz pagaisiis...
tiekamies ar Astru un Marinchiku... vstrecha zhensoveta :))
aaaaa..... kur Tu esi, mana sirdsapzinja??? riit tachu eksaamens jaakaarto!!!!
This page was loaded Oct 15th 2024, 11:17 am GMT.