smth
Commenting To 
16th-Mar-2007 06:11 pm - par vakardienas vakaru un filmu "Слуга Государев"
nedaudz par vakardienu.
paseedeejaam draudziigi un miilji ar inesi chili picaa pirms filmas. uzsitaam klachu. atkal mums tas topiks par atpuutas no darba nepiecieshamiibu panesaas... vinja jau vakar satiekot mani teica, ka var redzeet, ka esmu darbos liidz aciim.. taads nedaudz truls un bezceriigs skatiens sejaa ieziimeejies man...

filma "Слуга Государев" (Valdnieka kalps) (http://www.imdb.com/title/tt0476695/) iiss pastaasts iz www.1188.lv --> "Filmas notikumi risinās Krievu-zviedru kara laikā 1709. gadā. Francijas karalis Luijs XIV izsūta no valsts divus duelantus. Vienu - pie Zviedrijas karaļa Kārļa XII, otru - pie Pētera Pirmā. Frančiem nākas pārdzīvot milzums daudz nepatīkamu piedzīvojumu. Nonākot dažādās frontes pusēs, abi kļūst par grandiozās kaujas zem Poltavas aculieciniekiem. Galma intrigas un mīlas dēkas paliek pagātnē, jo vieglprātīgajiem Versaļas luteklīšiem nākas nokļūt īstā asinspirtī..."
Veerteejums? Patika. Maskavaa pirms meenesha ljoti daudz kur bija shiis filmas reklaamplakaati, un tur jau esot izdomaaju, ka gribeeshu noskatiities sho filmu, ja vien LV to raadiis. Gaumiiga, skaista. un pats galvenais - neholivuda. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:19 am GMT.