smth
Commenting To 
5th-Jun-2009 01:35 pm - Bukmeikeri prognozē pārliecinošu SC uzvaru vēlēšanās un Ušakova kļūšanu par Rīgas mēru
Publicēta: 13:18 05.06.2009.

Rīga, 5.jūn., LETA. Rīgas domes vēlēšanās 6.jūnijā uzvarēs apvienība "Saskaņas centrs" (SC), bet vislielākās izredzes kļūt par Rīgas mēru ir SC kandidātam Nilam Ušakovam, liecina interneta totalizatora "Betway.com" prognozes.
"Betway.com" par favorītiem ar lielāko iespējamību iegūt lielāko vietu skaitu Rīgas domē šobrīd ar 73% iespējamību uzskata SC.
Ar 13% iespējamību lielāko Rīgas domes krēslu skaitu iegūs LPP/LC, tālāk ar 5% seko partija "Jaunais laiks".
Pesimistiskākas prognozes par izredzēm iekļūt Rīgas domē tiek izteiktas attiecībā uz Latvijas Sociāldemokrātisko strādnieku partiju un Tautas partiju.
Priekšvēlēšanu dienā kā ticamākais nākamais Rīgas mērs ar 34% iespējamību tiek prognozēts Nils Ušakovs (SC), tāda pati iespējamība "Betway.com" skatījumā, ka Rīgas mērs būs kāds cits kandidāts. LPP/LC kandidāta Aināra Šlesera izredzes interneta totalizators novērtējis ar 22,5% iespējamību.
Mazāka iespējamība kļūt par Rīgas vadītāju tiek prognozēta Edgaram Jaunupam (JL) - 7%.
Pavisam niecīgas izredzes vadīt Rīgu "Betway.com" paredz Ģirtam Valdim Kristovskim (PS), to novērtējot ar 1,35% iespējamību, kā arī līdzšinējam mēram Jānim Birkam (TB/LNNK), Aleksejam Loskutovam un Natālijai Jolkinai (PCTVL) - visiem 0,68%.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:35 pm GMT.