smth
 
26th-May-2009 09:37 pm
jo vairaak iet laiks, jo mazaak gribas rakstiit par nedeeljas nogali.
lai gan pa lielam, ir jau dazhas lietas, kas ir atbriivojushaas no liekaam emocijaam un pietiekami skaidri speeju par kaut kaadaam lietaam domaat.
nedeeljas nogale daugavpilii. patiesiibaa bija labi. nedeeljas nogale, kad divas dienas bija tik piesaatinaatas, ka, atgriezhoties riigaa, shkjita, ka ir pagaajusi kaada nedeelja. daugavpils pilseetas sveetki.. patiesiibaa tas sauklis - mana pils-daugavpils man pat nedaudz pielipa :) daugavpils nav mana pils :) tomeer taa pilseeta man patiik. pievelk.
piektdienas vakaraa tieshaam sajuusmu izraisiija dzelzcelja tilts un griivas cietums. taalaak, braucot pie ivarinja, kaa parasti aci uzmetu arii daugavpils cietumam. un uzreiz atcereejos to reizi, kad biju aizgaajusi turp. protams, bija jau nenormaalaa zinkjkaariba, bet arii krietna atvieglojuma sajuuta, ka biju atkal izgaajusi aaraa no taam telpaam, teritorijas..
sestdiena. pati pilseeta, koncerti, tirdzinjsh, visaadas aktivitaates lielajiem un mazajiem. un.. veejsh :( un.. lietus ik pa briidim.. :( un atkal skudrinjas zirnekliisha deelj... veel celjsh uz shederi.. braucot turp, nemaz nebija sajuuta, ka esi vairaak nekaa 200km attaalumaa no riigas. tipiskaa pieriigas ainava, maajeles... nu, jaa - nafta dara savu. lashu kora 15/114 gadu dzd.noticeeju patiesai aizrautiibai un priekam. patiesas emocijas. redzi, ka cilveeki pulceejas un dzied ar prieku, ka visas nedienas tajaa mirklii vinji noliek kaut kur taalakajaa plauktaa. sapratu, ka daliijums seelijaa un latgalee patiesiibaa nemaz nav tikai formaals. tas ir! nu, nedriikst to daugavas krastu salikt vienaa maisaa ar sho krastu. joprojaam patiik skatiities uz daugavpili naktii, braucot no sventes uz pilseetu.
sveetdiena. kaartiigi (krustaam-shkjeersam) ar ivarinju izstaigaajaam daugavpils cietoksni. ljoti daudz ko ivarinjsh staastiija par to, kas un kaa bijis un kaapeec bijis, un kaa ir tagad. zheel, ka pilseetas sveetki bija, citaadi gan jau vareetu sarunaat atsleegu un vairaakaas eekaas buutu izdevies ieiet iekshaa. tomeer vienalga - iespaidoja tas, ko redzeeju. nenormaalais prieks bija par annu - vinjai nabagam sveetdienas riitaa bija jaaaizstaav diplomdarbs :) un vinjai tas izdevaas ar izciliibu (darbs tika noveerteets uz 10) :) tagad tikai izlaidums priekshaa ;) un veel.. joprojaam patiik peleechu ezers. kopsh beerniibas tas vienmeer ir pievilcis manu skatienu. un veel.. mammas daarzaa atkal jauni laksti ;) un aabeles veel nedaudz ziedos.. lai gan patiesiibaa bija skaidrs, ka nokaveejusi esmu aptuveni nedeelju... un veel.. radaas sajuuta, ka shogad kaa nekad ieprieksh stipri smarzho cerinji.reibina liidz aarpraatam :)
vaardu sakot - nedeeljas nogale bija laba. tieshaam ljoti nodereeja galvas veedinaashani. un prieks, ka beidzot mums ar ivarinju tas vecums saak izliidzinaaties. jaa, esmu siikaa maashele, bet tagad tomeer tas ir savaadaak. muusu attieciibas un attieksme vienam pret otru ir mainiijushaas. un tur, iespeejams, liela loma ir arii annai. vispaar.. ivarinjam riktiigi ir paveicies ar annu... un veel - pietruuka ilverinjsh.. nabagu izsuutija uz laukiem pie annas mammas :)
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:34 pm GMT.