smth
Commenting To 
18th-Mar-2009 12:34 pm - ES izmeklē pazaudētās aviopasažieru bagāžas problēmu
Publicēta: 12:26 18.03.2009.

Brisele, 18.marts, LETA--AFP. Eiropas Komisija otrdien sāka izmeklēt aizvien nopietnāko pazaudētās aviopasažieru bagāžas problēmu, paužot bažas par "šīs parādības lielajiem apmēriem".
Šāds paziņojums tika sniegts dažas stundas pēc tam, kad Britu gaisa transporta izmantotāju padome (AUC) nāca klajā ar ziņojumu, kurā uzsvērts, ka pasažieri pārāk bieži nesaņem taisnīgu kompensāciju par pazaudēto bagāžu.
Problēma ir milzīga un sagādā aizvien lielākas galvassāpes ceļotājiem. Lēš, ka 2007.gadā tika "neatgūstami pazaudēti" 1,2 miljoni čemodānu jeb aptuveni viens čemodāns uz katriem 2000 pasažieru.
Jaunākie skaitļi "apstiprina ES transporta komisāra Antonio Trajani bažas", teikts paziņojumā.
Trajani "otrdien nolēma veikt tūlītējus pasākumus pasažieru tiesību jautājumā, sākot ar šīs parādības apmēru izmeklēšanu", norādīts paziņojumā.
Eiropas Komisijas Transporta direktorāts lūgs informāciju par šo problēmu no AUC, Starptautiskās Lidostu padomes, Eiropas Aviolīniju asociācijas un citām organizācijām.
"Esmu nolēmis rīkoties nekavējoties, lai rastu priekšstatu par šiem satraucošajiem skaitļiem, kuri, ja tie apstiprināsies, prasīs enerģisku politisko iejaukšanos," sacīja Trajani.

hmmz... 'neaguustami pazaudeeti'. vispaar jau man vienmeer ir bijis interesanti, kur tad 'pazuud' koferi. ok, es saprotu, ka var kljuudas peec nedaudz nokliist. pashas koferis neizprotamu iemeslu deelju bija aizkaveejies kopenhaagenaa. bet pazust... nozog, vai?
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:14 am GMT.