smth
 
5th-Mar-2009 02:25 pm
viena no reizeem, kad kljuudiijos.
zajca zvans no riita ar jautaajumu, kur pusdienoshu, man lika saprast, ka atkal ir kaada mazaa dziives tragjeedija, kur vajag manu dzirdiigo ausi un viedokli no malas.
kad satikaamies, sanaaca taa, ka es vairaak vaariijos par shii gada notikumiem manaa dziivee. kad beidzaas mani runas pluudi, konkreeti pajautaaju zajcam, kas par probleemu, kaapeec tiekamies :) uz ko vinja pasmeejaas un pateica - vai tieshaam tu domaa, ka es tevi tikai taadeelj gribu satikt? ;) pasmeejaamies abas un neko :) var jau gadiities, ka es ar saviem piedziivojumiem nomaacu veelmi zajcam runaat par to, kas sasaapeejis ;))) vinja tikai noteica, ka nu jaa - ka vinja ar tiem saviem saliidzinoshajiem siikumiem vien esot runaajusi, bet es.. :) es neko - kluseejusi kaa partizaans :) un veel secinaajums no vinjas - ka, nu jaa taa kaa es laikam vinja tomeer nevareetu un ka vinja tomeer shajaa zinjaa apbriino mani. nu, nezinu, ko tur apbriinot. vienkaarshi, ja kaut kas meegjina tevi gaazt no kaajaam nost, tad jaameegjina tomeer kaa kakjim krist uz kaajaam. ja arii neizdodas nokrist uz kaajaam, tad paaraak ilgi nedriikst vaartiities - sanjemies, nopurinies un dodies uz priekshu :)
un vispaar. ja piekjersies tikai melnajaam kraasaam dziivee, tad nekas labs nesanaaks - pasham un apkaarteejiem buus gruuti..
shobriid izveelos skatiities uz lietaam pozitiivi. un smaidiit ;) jo patiesiibaa nav nemaz TIK ljoti slikti viss :> katraa negatiivaa lietaa var saskatiit kaadu pozitiivu maaciibu :> taa vienkaarshi ir jauna iespeeja. kaut vai pamainiit attieksmi pret lietaam, notikumiem, cilveekiem :)
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:21 pm GMT.