smth
 
13th-Feb-2009 08:15 pm
joprojaam pie sanitas ;) nekaadi nespeeju maajas virzienaa aizdoties ;) un, ja godiigi, tad nemaz arii negribas ;) ir labi taa ;) ar robertinju padarboties un ar sanitu papljaapaat :) dikti jau nu sen nebijaam tikushaas :)
sanita tikko panjeema mazo, lai liktu chucheet... pieseedu pie datora un juutu, ka - jaa! rokas juut, ka lielu dienas dalju mazais ir cilaats ;) bet vinjsh taads forshs :) atveerts, komunikabls :) ar taadu viegli tik galaa ;)
ceru, ka sanita nopietni uzvers manu piedaavaajumu reizeem paseedeet ar mazo, lai vinji abi ar edgaru dabuu briidi pabuut divataa :) galu galaa - zinaama pieredze beernu pieskatiishanaa man jau ir ;) eliiziite, abi agneses puishelji, ilvers ;)
vispaar, neskatoties uz to, ka pa dienu it kaa nekas TAAAAADS nav izdariits, visa diena pavadiita pa ciemiem, tomeer gandariijuma sajuuta par sho briivdienu ir liela :) un patiesiibaa taas divas reizes, kad no darba mani trauceeja, ir kaut kaa pagaisushas ;) shodien sanaaca tieshaam laba diena ;)
tagad jaaizdomaa, ko riit dariit :) pagaidaam plaana nav. visdriizaak buus taa, ka riit no riita atveers acis, un tad jau izdomaas, ko darit - vai pa maaju dziivoties, vai izvelties aaraa :)
njemot veeraa shii briizha sajuutas, laikam tieshaam man shaadas garaas briivdienas dikti pietruuka. pozitiivas emocijas jau vienaa dienaa ir pietiekami daudz :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:18 am GMT.