smth
 
5th-Jan-2009 04:46 pm
mmmm....bauda... mammu sakuudiiju uz maiziishu cepshanu ;) mamma kaneelj- un biezpienmaizes cepa, man sakaarojaas picveidiiga maize. Veel uztaisiiju karstviinu un bauda tagad ir vienkaarshi neaprakstaama.. vispirms silta picmaize, un tagad ar karstviinu kaneeljmaizes... un aiz loga smuki mirdz baltais sniegs... ir vienkaarshi labi ;)
liiga atkal paaris reizes shodien zvaniija, bet es kaut kaa nespeeju uz vinju dusmoties par to, ka mans atvaljinaajums shitaa tiek piesaarnjots ar darba lietaam. Tas, ka oktobra beigaas pamainiiju attieksmi pret darbu kaa taadu, ir gaajis labumaa.. jaa, ir nepatiikami, ka man ik pa briidim ir jaadomaa par darbu, bet tas nerada dusmas..
inetai arii nav miera :> atsita esemesu. Tomeer janciigi ir tas, ka gandriiz tuuliit peec atgrieshanaas darbaa, buus jaadodas komandeejumaa.. uz chehiju. Izskataas, ka pasaakums vareetu buut diezgan mokoshs, jo jautaajums jau nav nekaads vienkaarshais. Paredzu, ka joprojaam turpinaasies tas, kas notika piecus gadus...jautaajums, cik ilgi shoreiz naaksies mociities un mekleet kompromisus. Bet tas buut tikai 22.janvaari. Pa vidu man veel pusotra nedeelja atvaljinaajuma un tad veel 5 darba dienas.. un tad.. tad es beidzot vareeshu nopirkt miiljaas vafeliites ar shoko pildiijumu ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:22 am GMT.