smth
Commenting To 
26th-Dec-2008 06:20 pm
Tikko atbraucaam no Gaidas ikgadeejaa koncerta.. saakumaa skatiijos un pie sevis domaaju – re, kaa mazpilseetas cilveekiem baigaakaa izklaide otrajos ziemassveetkos – beernu un mazbeernu deju koncerts. Skatoties, domaaju, ka laikam gan arii savus beernus gribeetu suutiit dejot.. jo tas tachu ir forshi.. tad atcereejos to, kaa es savulaik dejoju... un aizdomaajos par to, ka mammai tobriid gan jau ka arii bija tas mazais briinuma mirklis – redzeet, ka beernam viss uz skatuves labi izdodas... un atcereejos to vienu reizi meegjinaajumaa, kad nozhaavos no augstaas skatuves – khe, pirmaa paara nedienas :D
Bet par koncertu runaajot, varbuut nedaudz negatiivi ietekmeeja tas, ka sho to no shiim dejaam jau biju redzeejusi pagaajushaa gada koncertaa. Tomeer.. notika viens briinums.. gjimnaazisti dejoja zirnekliiti, kas jaa, man patika, bet ne vairaak. Bet kad luetas kolektiivs uzkaapa uz skatuves un veelreiz uzreiz peec tam saka dejot zirnekliiti, mani taa riktiigi uz raudienu pavilka.. nezinu, kaapeec, bet tas, kaa lueta to dejoja, bija tik.. tik.. peec koncerta viena nepaziistama jaunkundze pienaaca klaat luetai un teica to, ka tieshaam vinja labaak nodejoja nekaa gjimnaaziste.. luetai bija izdevies iisto dejas sirdi un paraadiit to.. saaku domaat, ka laikam buus jaapameklee kaads koncertieraksts, lai to deju veelreiz noskatiitos.. nezinu, tas viss kopaa- gan muuzika, gan vaardi, gan kustiibas.. shobriid manaa sirdii atrada iisto vietu.
Un veel. no riita bija atbraucis ziga ar dalju no gjimenes. Redz, naak arii labas zinjas – jaazepam un kristiinei buus mazulis ;) patiesiibaa priecaajos ljoti par vinjiem ;). Jaanja meitene kariina, kuru pamaniiju jura kaazaas, ir diezgan sakariiga. Vismaz tas pirmais iespaids no komunikaacijas tuvaak man ir radies. Vispaar vaaks, ja taa padomaa – no seshiem beerniem pagaidaam veel preceejushies tikai divi... gan jau ka liene ar kaarli sanjemsies tuvaakajaa laikaa, lai gan liene shodien kaut ko skeptiski iemineejaas, ka kaarlis nekaadi nevaros sanjemties ;) jaanis ar kariinu liidz ar to noelsaas shodien un teica, ka tad jau vinjiem nekad nesagaidiit savu kaartu, lai neizjauktu pareizo seciibu peec vecuma ;) jauki paseedeejaam patiesiibaa. Un varbuut pat labi, ka nebija garais vakara un puses nakts un veel riita tusinjsh.. otro ziemassveetku pusdienas un miers. Shkjiet, ka jauno gadu brauksim sagaidiit uz iluuksti. Vismaz taa ziga teica, ka, ja es piekriitu vest vecaakus turpu-shurpu, tad vinji ir gatavi braukt turp ;) nu, un kaapeec gan nee? Vienalga pagaidaam man nav labaaka plaana. Ja godiigi, tad shobriid nemaz negribeetos nekaadu jauno gadu sagaidiit. Kaut kaads nogurums no visa ir iestaajies. Gribas vairaak pabuut pashai ar sevi. Izguleeties, cik tiik. Palasiit, paskatiities kaadu filmu, paadiit galu galaa...
Un veel... peec vakardienas vakara ar luetu pie mums maajaas, ir sajuuta, ka gribas vairaak laika pavadiit arii ar vinju. Forsha vinja meitene izaugusi. Laikam beidzot es vinju kaa gandriiz pieaugushu uztveru. Pirms gada – pusotra man bija neliels shoks, ka tas vairs nav beerns, bet riktiiga jaunkundze, bet tagad.. tagad ir savaadaak, un man tas patiik.
Kristianam, kaa nopratu no vinetas, podinjsh arii gaaja riktiigi pie sirds ;) un tas jau bija galvenais ;) paldies jaasaka unima veelreiz ;)
Vispaar savaadi – oms pashai taads skumjais ir, bet tekstaa ik pa briidim paraadaas pa smaidinjam. Censhos vienkaarshi sanjemties.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:19 am GMT.