smth
 
14th-Dec-2008 07:02 pm
ir vienkaarshi labi. miega bads gan atgaadina par sevi. ik pa briidim uznaak veelme nosnausties, tomeer censhos sevi atrunaat no taa, jo tad jau atkal vakaraa nespeeshu normaali aizkasiities guleet..
meegjinaaju paaris reizes pieseest un adiit. nevaru. atkal jau praats saka - rosies! bet es savaakties nevaru. taatad nevajag.
pirmaa adventes sveetdiena, kad necepu piparkuukas. lai gan mieru neliek doma, ka vajadzeetu uztaisiit miiklu, lai pa nedeelju uzceptu. un veel gribas kaadus veel cepiishus vai kuuku uzcept.. ideju daudz, bet slinkums kusteeties ;)) vispaar shodien vairaak atkal njemos ar virtuves lietaam. daarzenju zupa, slinkie kaapostu tiitenji (ne-slinkajiem vienkarshi nebija pietiekami lielu kaapostu). veel ir atlicis tikt galaa ar auksto galju un tad busu viss izdariits. patiesiibaa pashai riktiigais prieks par to, ka maaja smarzho peec maajaam, kur dziivo, nevis maajaam, kur tikai nakshnjo..
absoluutai omuliibas sajuutai veel iededzu sveces - gan taas, kas adventes vainagaa, gan veel kaudziiti saliku svechturos. negribas elektriskas lampinjas. gribas dziivu liesmu. un veel gribas aiz loga sniegu. laika apstaaklji taadi, ka nemaz neticas, ka tuuliit buus ziemassveetki. ir vienkaarshi rudens. un neticas, ka ziemassveetki jau tuuliit buus klaat...
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:30 am GMT.