smth
Commenting To 
30th-Nov-2008 05:26 pm
shii diena. nedaudz izbraucu. beidzot nomediiju arii kardamonu un zhaaveetas dzeervenes ieksh sky & more :) vispar, patika man tur. taads miers un ne paaraak uzmaaciigs adventa saakums. nekaadas burzmas. ja tur pilnaa balsii bljautu dzhinglllbelss, tad laikam beegtu prom.
aizlaidu arii liidz depo zhurkai sapirkt vajadziigaas lietas. tur gan cilveeki juuk praataa. visi sagraabushies ziemassveetku zvaigznes, vainagus, sveces drudzhainaam aciim drasee apkaart. jutos prieciiga, ka varu tajaa visaa nepiedaliities.. braucu nelielu loku maajas virzienaa un smaidiijaas par to, ka vismaz aarpus riigas shur tur veel sniegs aizkjeeries, citaadi tas peleekais un lietainais laiks padara nedaudz skumju.
toties priecee tas, ka peec atbraukshanas nepaartraukti rosos pa virtuvi ;) vispirms visu sagatavoju sacepumam :)nu, patiik man burt ar garshvielaam visaadus smarzhu un garshu salikumus :) un tikko to iznjeemu aaraa no kraasns un tas ir piesmarzhojis maaju :) piparkuuku pirmaa panna ir ieshauta kraasnii iekshaa ;)redzees, kas buus sanaacis ;) ja buus labas, tad riit varees koleegjiem aizstiept un otro cepienu taisiit ;)
karstviins ir iepirkts.. sveces, t.sk., to vienu adventa vainagaa, nedaudz veelaak kurinaashu :)
siltaas smarzhas un nedaudz asaa garsha, un svechu gaisma...eh.. oms saak strauji uzlaboties. no riita bija pavisam dranjkjiigs oms, bet tagad pat saak smaidiities.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:24 am GMT.