smth
 
28th-Nov-2008 09:02 am
blaumanjielaa shoriit rosiijaas kinoljaudis. uzbuura kara laika poliju. taada veco mantu smarzha tur virmoja... un nedaudz jociiga sajuuta bija, dodoties gar mantu leteem, zhogu, uzrakstiem vaacu valodaa.. peleekais riits veel vairaak pastiprinaaja taadu nedaudz nomaacoshi druumo sajuutu.
bet patiesiibaa - viss ir labi. shoriit no riita atkal smaidaas. un ir tik daudz visaadu plaanu un planchiku uz nedeeljas nogali :) gribas ljoti daudz ko izdariit ;) nezinu gan, vai visu izdosies izdariit. laikam svariigaakais, lai mazais slinkums neatveljas pie manis ciemos un nepaaska - a dafai ka neko nedariisim shajaa nedeeljas nogalee - sasliesim kaajas un dariisim to, kas vislabaak mums padodas :D
Comments 
28th-Nov-2008 09:40 am - ttt
Anonymous
Zinu cilvēku, kas taisīja, lai izskatītos tā kā izskatījās. Trakākais bija tas, ka bija jāuztaisa pavasaris ziemas laikā. Vēl trakāk bija tik pirms pāris dienām, kad vajadzējis vienu Dzirnavu ielas posmu uzreiz pēc lielā sniegputeņa pārvērst vasarā. Tad gan džeki esot ņēmušies visu nakti. Nedrīkstējis būt neviens baltumiņš (pat zālē, uz palodzēm vai pagalmos). Nedrīkst būt arī nekas, kas atgādina mūsdienas (reklāmas, ceļa zīmes utt.) ne Dzirnavu ielā, ne Blaumaņa. Arī Vecrīgā esot lampas aizklājuši, sniegu no bruģakmeņu spraugām skrāpējuši ārā un Doma baznīcā priekš 3 stundu filmēšanas visus solus vakarā iznesuši un no rīta sanesuši atpakaļ. :) Vispār iet tur viņiem jautri. Bet maksājot labi. :)))
28th-Nov-2008 09:49 am - Re: ttt
oi.. izklausaas visnotalj aarpraatiigs darbs ;) bet, nu shodien jau ir vieglaak - sniegs kuust strauji un peleeko pavasari diezgan viegli dabuut.. nu, jaa - izkaartnes arii blaumanja ielaa bija aizkaaklaatas.. kaut ko tur veel viens pilsonis ziekjeeja ciet, lai nereegotos muusdieniigais aaraa.. :)
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:20 am GMT.