smth
 
19th-Nov-2008 08:37 pm
Visu dienu nonjeemos ar viskautko, tikai tagad attapos, ka neesmu ivarinjam piezvaniijusi. Vinjam shodien 40 paliek.. aarpraac.. tik daudz.. atceros, ka pirms 20 gadiem vedaam uz ljenjingradu vinjam gardumgardo janovnas torti.. nakts vilcienaa.. toreiz arii aizgaajaam uz kio programmu ieksh cirkus. Ir pagaajushi 20 gadi... tik daudz kas mainijies ir... bet priecee tas, ka ivarinjsh pats sho vecumu uztver ljoti pozitiivi un mieriigi ;) tieshaam shobriid gribas, lai vinjam viss ir kaartiibaa. Lai vinjsh vienkaarshi ir laimiigs.
Nets joprojaam nav. Lai gan man soliija, ka shovakar atnaaks un uztaisiis visu... nez, jau diezgan daudz tas laiks – es domaat, ka neviens shodien nevilks savu pakalju shurp.
Naakot no darba maajaas, izdomaaju, ka laikam kopaa ar feenuli buus jaaiepeerk veel dazhaadas saimnieciibaa noderiigaas lietas ;) njemot veeraa manu jauno pieeju – maajaas ir jaagatavo, tad shobriid briestu kjribju biezenjzupas sagatavoshanai.. pietruukst taads siikums kaa blenderis ;))) tas, nu arii tiks ielikts iepirkumu grozaa ;) un veel.. njemot veeraa to, ka regulari cepu kuukas, un esmu secinaajusi, ka cukura vietaa vislabaak ir lietot puudercukuru :D, tad vajag arii kafijas dzirnavinjas ;) pie reizes vareeshu pati maajaas arii kafiju samalt..vienaa neta veikalaa ieraudziiju bezgala skaistas kafijas dzirnavinjas... taas dikti mani uzrunaaja.. taas taadas pirmaas manas veelmes.. buutu nets, protams, izveiktu lielaaku izpeeti un saprastu, ko patiesiibaa gribu.. varbuut kaut kas naaktu veel klaat, varbuut no kaut kaa atteiktos.. bet taa kaa neta nav, tad neko nezinu, ko galu galaa panjemshu ;)
Shodien beidzot iepirku arii zekju adatas dazhaada lieluma un apaljadaamaas adatas ;) un tas noziimee, ka esmu saakusi adiit otru zekji. Kameer neesmu pavisam aizmirsusis, vajag zhigli uzadiit to... un tad veel tresho zekji... un ceturto.. taa liidz ziemassveetkiem veselu kaudzi vareeshu uzadiit ;) galvenais, lai pirmos paarus pati speetu uzadiit bez paliidziibas no malas ;) peec tam jau varees piekjerties arii vestes pabeigshanai.. tur ta es atceros, kas un kaa daraams ;)
Un veel.. shovakar no pastkastiites iznjeemu atklaatni no norveegjijas ;) patiesiibaa forshi taa.. cilveeks staasta par savu ikdienu.. savu dziivii... mazu gabalinju savas dziives vinjsh atsuuta arii tev.. un tu pasmaidi, jo tieshaam notici tam, ka tas viss tiek rakstiits ar bezgala pozitiivaam domaam ;) riit buus jaapanjem uz darbu atklaatnes, lai varu nosuutiit atkal paariiti prom ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:21 am GMT.