smth
 
16th-Nov-2008 09:41 am
Laikam tomeer gribas uzrakstiit veel par vakardienu. Kaarteejo reizi noshausminaajos par paargalviibu uz celjiem. Iipashi jau tas attiecas uz apdziishanas manevru. Ja kaadam gribas adrenaliinu un varbuut ir nedaudz vienalga – dziivos vai nedziivos, tad tomeer man taadas pashnaavnieciskas domas nenaak praataa. Nespeeju iztureet to sviestu uz celja, taapeec nogriezos un braucu pa otro daugavas krastu. Paldies patiesiibaa minijai par to, ka vinja man to celju atklaaja. Braucu un priecaajos par to mieru uz taa celja. Smaidiijaas tad, kad celjsh vijaas cauri mezham. Nezinu kaapeec, bet tajaa mirklii atminja uznira dazhi posmi no riigas-rojas celja, kas arii ved cauri mezham. Nedaudz vientuliigi it kaa..tomeer tik nomierinoshi. Izbraucot no riigas, likaas, ka buushu tachu rudens ceelienaa krietni atklausiijusies bi2. tomeer...tomeer shoreiz atkal tas ljoti labi dereeja. Shkjiet, ka esmu atkal atklaajusi dazhas jaunas lietas vinju dziesmaas.
Joprojaam patiik iebraukt liepkalnos ;) patiik panjemt rokaas siltu maizi, patiik tas, ka taa piesmarzho pilnu mashiinu... atved to maajaas, nogriez gabalinju, un juuti, ka tur, jau aiz nedaudz veesaas garozinjas, sleepjas pavisam siltais miikstuminjsh ;)
Atkal labi paseedeejaam ar mammu un teeti. Uzsitaam klachu ;) un es pabeidzu gandriiz vesti, shodien tikai jaasashuj kopaa taas 4 viiles un jaaapada kakla un roku caurumi :D Tad jau uz vakara pusi varees skatiities, kam naakamajam piekjerties – zekjei vai dzhemperim ;)
Bet joprojaam varu teikt – viss ir kaartiibaa. Juutos labi. Ir ieksheejs miers. Un pasauli tveru prieciigaam aciim. Un shobriid tieshi tas arii ljoti priecee – ieksheejs liidzsvars un pozitiivais skatiijums. Pietruuka man tas. Ljoti.
Un veel. shoriit no riita 7:30 pamodinaaja vecaaku kakjis. Vinjsh vienmeer no manis izvairiijaas, jo es tak esmu sveshs cilveeks... bet shoriit – staav durviis, skataas uz mani un njaud.. nedaudz pat nobijos, jo mana kakja njaudeeshana parasti noziimee to, ka kaut kas nav kaartiibaa. Bet izraadiijas, ka viss, ko vinjsh veeleejaas, ir tikt aaraa no maajas ;) eh... pietruukst man maneejais duksis... nez, ko shamaa viena pa maajaam dara.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:21 am GMT.