smth
 
11th-Oct-2008 03:00 am
beidzot maajaas. nedaudz aizseedeejaamies ar agnesi ;)
abi puishelji ir vienkaarshi lieliski :) i graamatinjas palasiijaam, i paziimeejaam, i nedaudz bleenjas padariijaam :) krustdeelinjsh riktiigi paaudzies :)
kad abus zikjerus nolikaam guleet, tad sanaaca laiks papljaapaat arii ar agnesi. par ljoti, ljoti daudz ko. pat par taadaam lietaam, par kuraam nebiju domaajusi, ka mees runaasim.
khe, agnese uzmeta arii manu karti :) smiekliigi, bet nekad nebiju domaajusi, ka no manis vareetu sanaakt svari :P turklaat ar gaisu un uudeni vairumaa ;) visu laiku domaaju, ka esmu piezemeetaa jaunava :D bet nu labi ;) tas taa - izklaidei :D
kopumaa njemot - vakars riktiigi labs ;) saak iepatikties par beernaukli piestraadaat ;)) pirmaas reizes bija ar eliiziiti savulaik :) jau toreiz tas saaka iepatikties ;) bet, nu, ar shiem abiem puisheljiem... ;) bija forshi :)
pashu nedaudz paarsteidza tas, ka aarchijs (kaa izraadaas) esot baigi gaidiijis mani.. un meegjinaaja mani pierunaat nebraukt uz nakti prom :) apsoliiju vinjam, ka liidz vinja aizmigshanai noteikti nebraukshu prom, bet peec tam gan jaabrauc buus :)
patiesiibaa.. katru reizi, kad kaads beerns saak biidiit liidziigus tekstus, juutos nedaudz paarsteigta...kaut kaa liekas neparasti tas... es jau it kaa paaraak biezhi ar vinjiem netiekos, bet redz, ka vinjiem taa atminja laikam ir gana gara, lai atcereetos visas kopiigaas njemshanaas...
un veel.. riktiigi patiik shitaa naktii pa pilseetu braukt.. baigi labaas sajuutas ;)
viss. tagad var iet guleet.
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:22 am GMT.