smth
Piesnigušo ielu dēļ autobusi un trolejbusi Rīgā kavē aptuveni stundu 
20th-Feb-2007 09:47 am
Nezin kaadeelj shii zinja mani shodien neizbriina :) patiesiibaa, arii es shodien kaveeju - ierastu 30 minuushu vietaa uz darbu naacu 35 minuutes :)

Publicēta: 09:39 20.02.2007.

Rīga, 20.febr., LETA. Apgrūtināto braukšanas apstākļu dēļ autobusi un trolejbusi šorīt Rīgā kavējas aptuveni stundu, aģentūrai LETA pastāstīja SIA "Rīgas satiksme" preses sekretāre Iluta Bērziņa.
Savukārt tramvaji kavējoties aptuveni par 23 minūtēm, sacīja Bērziņa.
Kā novēroja aģentūra LETA, vairākās vietās pilsētā šorīt izveidojies sastrēgums.
Piemēram, sastrēgums izveidojies uz gaisa tilta pie Zemitānu stacijas. Automašīnu rinda izveidojusies uz Ieriķu ielas apmēram kilometra garumā. Automašīnas un sabiedriskais transports pārvietojas lēni. Uz Ieriķu ielas naktī sasniegušais sniegs nav tīrīts vai tīrīts nedaudz, novēroja LETA. Šajā vietā sastrēgumā nokļuvuši arī vairāki trolejbusi.
"Apgrūtināta satiksme ir visā pilsētā. Lielākie sastrēgumi ir pie Juglas, kā arī pie Vanšu un Akmens tilta," aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretāre Ieva Prauliņa.
Prauliņa norādīja, ka ielu un tiltu tīrīšanas darbi sākušies jau pirms pusnakts, un tie turpinās ar īsiem starplaikiem. "Strādā visas 40 automašīnas - kaisa sāli un vienlaicīgi šķūrē," sacīja departamenta pārstāve.
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:17 am GMT.