smth
Commenting To 
8th-Sep-2008 11:22 am - Satiksme Rīgā pamazām normalizējas
Publicēta: 11:11 08.09.2008.

Rīga, 8.sept., LETA. Pārstājot spēcīgajam lietum, Rīgā pamazām normalizējas satiksme, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretāre Ieva Prauliņa.
Kā liecina informācija no Satiksmes vadības centra, Brīvības gatvē pie Juglas ielas satiksmes plūsma šobrīd ir samērā brīva, arī pār Akmens tiltu un Salu tiltu notiek transportlīdzekļu kustība. Ļoti blīva satiksme šobrīd ir pār Vanšu tiltu.
Rīdziniekiem pagaidām ir jāsamierinās ar sastrēgumiem lietainā laikā, norādīja Prauliņa.
Prauliņa skaidroja, ka pie tik lielām lietus gāzēm, kā tas bija šorīt, pat labākās ceļu kanalizācijas sistēmas nespētu nosūknēt lielo ūdens daudzumu no ielām.
Sastrēgumi uz ielām lietusgāžu laikā rodas, jo autovadītāji šādos laika apstākļos brauc lēnāk un uzmanīgāk, līdz ar to kopējā satiksmes plūsma kļūst lēnāka.
Lai uzlabotu situāciju uz Rīgas ceļiem, katru gadu tiek remontētas kanalizācijas sistēmas uz ceļiem, uzsvēra Prauliņa.
Lietus radītas peļķes dēļ 8.maršruta trolejbusi Rīgā nekursē jau trīs stundas, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme".
Problēmas trolejbusu kustībā radušās Vienības gatvē pie Bērnu slimnīcas.
Vairāk nekā divas stundas kavējas 16.maršruta trolejbusi.
Jau ziņots, ka lietus radīto peļķu, sastrēgumu un avāriju dēļ Rīgā ievērojami kavējas sabiedriskais transports. Mitējoties lietum, situācija gan pamazām normalizējas.
Visvairāk no grafika atpaliek trolejbusi, bet dažos maršrutos tie jau kustas diezgan brīvi. Autobusi kavējas līdz stundai, un vissliktākā situācija pašlaik ir Pārdaugavā.
Nesen tika atjaunota 7.tramvaja satiksme, kas lietus radītas peļķes dēļ bija pārtraukta uz vairāk nekā stundu. Citur tramvaju satiksme vairs nav kavēta.
Tiek prognozēts, ka normāla satiksme atjaunosies, kad no ielām aiztecēs lielās peļķes.


tomeer labi, ka no darba uz maajaam staigaaju kaajaam.. lai gan no riita, redzot kaa liist, bija doma risinaat slapjo kaaju un noshljakstinaato dreebju probleemu un braukt ar busu..tomeer attureeja taada prozaiska lieta kaa mitrais, siltais gaiss, kas ir autobusaa, kad brauc daudz cilveeku lietus laikaa.. negribeejaas tajaa pirtii nokljuut.. uz to mirkli, kad gaaju aaraa no maajas, lietus jau bija kljuvis pietiekami pacieshams, bet pie darba jau vispaar lietussargu vareeja aizveert ciet...
tagad, apskatot shii riita situaacijas bildes, paarnjem tomeer neliels priecinjsh, ka dziivoju pietiekami tuvu darbam un varu neizmantot sabiedriskaa transporta pakalpojumus.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:20 pm GMT.