smth
Commenting To 
16th-Aug-2008 09:07 pm
Patiesiibaa sanaaca diezgan jauka diena. Peec mashiinas nodoshanas stikliniekiem aizdevos iedzert kafiju dublju kafijaa. Jau gandriiz ierastais komplekts – dubultais kapuchino un auzu paarslu biezputra ar kjirshu ievaariijumu, un negaazeets uudens. Kapuchino joprojaam ir gards peec maziem burshanas darbiem ar kaneeli un kakao un cukuru ;) Auzu paarslu biezputra nedaudz par daudz trekna, bet tomeer dikti garda ;) Lasiiju graamatu, veeroju, staavlaukumu, veeroju cilveekus dublju kafijaa..Secinaaju, ka ir taada nedaudz nereaala sajuuta. Ne-latvijas sajuuta. Var jau buut tas bija taadeelj, ka taa, graamatu lasot, nekad lv neesmu dzeerusi kafiju un brokastojusi. Ir bijushi tik daudz gadiijumi, kad taa daru aarpus lv.. iipashi jau patika to dariit zheneevaa pie ezera sestdienu un sveetdienu riitos, kameer ljauzhi veel nav paaraak daudz izgaajushi ielaas.
Veeroju cilveekus, kas naaca uz dubljiem. Patiesiibaa bija pilniigi paarliecinaata, ka nebuus nemaz tik daudz to cilveeku 10 no riita tur. Tomeer kljuudiijos. Paariishi. Divas kundziites, kas shkjiet kaadu krietnu briidi nebija tikushaas. Viirieshi pa vienam un pa diviem. Tobriid, visu to veerojot, tik ljoti pietruuka papiirs un pildspalva, lai pierakstiitu visus savu veerojumus. Un taa nav pirmaa reize, kad gribas savas domas pierakstiit. Mirklju tveerumi. Peec dubljiem aizgaaju liidz rozei. Peec vakardienas graamatu iepirkuma shodien kaut kaa mieriigaak bija – nebija drudzhainais –shito gribu, shito arii, un veel to... jaa, kaarteejo reizi nosiekaloju gar bilzhu graamataam, bet ar to kaut kaa ljoti viegli ar to tiku galaa.. apluureeju arii smukaas pieziimju graamatas.. vienu jau dikti kaarojaas nopirkt, tomeer... attureejos. Jo sapratu, ka pie iisteni papiira formaata dienasgraamatas neatgrieziishos laikam vairs. Tad jau varu pierakstiit visu tajaa kladiitee, kas man ir, un tad paarrakstiit sheit visu. Vienkaarshi jaasaak nesaat liidzi taa kladiite un pildspalva. Tas arii viss.
Aizstaigaaju arii liidz elkoram. Patureet dazhaadas kameras rokaas.. lai saprastu, kaa kura gulj manaas rokaas... nu, jaa – shobriid uz tausti patiikams bija nikon un sony, un viens no canoniem. Tomeer – kameer izpeetes darbi nav izveikti, taustes pasaakums ir otrshkjiriigs. Nopirku ausis, lai atkal vareetu saakt staigaat ar ausiim.. pilseetas trokshnji peedeejaa laikaa vairs nemaz nevilina. Atkal gribas nedaudz norobezhoties no pilseetas.
Liidz juurai shodien taa arii neaizbraucu. Izmetu vienkaarshi taapat nelielu loku. Depo apmeklejums neplaanoti ievilkaas. Ieksh depo nedaudz skumji secinaaju, ka tur kaut kaa ar podu lakstu piedaavaajumu ir pashvakaak.. nevareeju atrast nevienu lakstu, kuru tieshaam gribeetos maajaas njemt. Taadi samociiti visi.
Nosmeejos nedaudz pie sevis par to, ka tik ljoti jau biju pieradusi pie taas plaisas, ka tagad taas pat nedaudz pietruukst ;)
Uz riigas pilseetas sveetkiem arii neaizgaaju. Agrais un neizguleetais riits veicinaaja to, ka kaarojaas launaglaiku paguleet, padiikdienjot gultaa, graamatu palasiit... galu galaa sanjeemos arii maaju izlaiziit ;) veel jau buus jaauztaisa dreebju skapja reviizija un papiiru reviizija, bet tam visam ir vajadziigs iipashs garastaavoklis ;) kuraa katraa dienaa to izveikt nedriikst ;)
Tagad ir taa riktiigi labi..tiiras maajas smarzha, sveces gaisma un absoluuti balta kruuziite un apakshtasiite, baltaas teejas garsha, guljoshaa duuda.. un absoluuts ieksheejais miers.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:21 pm GMT.