smth
Commenting To 
14th-Aug-2008 07:27 pm
abi miitinji shodien darbaa riktiigi nokratiija galvu. otrajaa miitinjaa man gan shkjita, ka esmu nedaudz par daudz agresiiva un censhos satureet to pasaakumu kaut kaados raamjos ar savaam rocinjaam.. boss it kaa arii kaut ko runaaja, bet ne liidz galam paarliecinoshi.. kaarteejo reizi secinaaju, ka kaskas kundziite ne vienmeer ieklausaas, ko cits runaa - jo manu un maariites ideju vinja peec minuuteem 10 - 15 centaas pasniegt kaa savu kompromisa piedaavaajumu... pleibis bija tieshi taads, kaads vinjsh parasti ir...bet maariite man patiik. ljoti sakariiga buutne. pasmaidiiju par to, ka kaarteejo reizi ir situaacija, kad divas puses vairaak vai mazaak speej vienoties par nepiecieshamo risinaajumu, bet treshaa puse izdomaa kaut kaadus spiekjus un met tos iekshaa.. un beidzas viss ar neko... bet domaaju, ka tas nav uz ilgu laiku..ok, shobriid neesam gatavi kompromisa vaardaa atrast labaako/veiksmiigaako risinaajumu - taadu, lai tas visus apmierinaatu. bte paies kaads gads..varbuut divi un mees noteikti atgrieziisimies pie nepiecieshamiibas paarskatiit esosho risinaajumu.. dziive nestaav uz vietas un naakas ar laiku tomeer elastiigaak veidot attieciibas.
peec miitinja nedaudz parunaajaam ar kaspi.. nu, jaa - es jau biju gaidiijusi, ka esmu nosaukusi sev paaraak augstu cenu, neesmu es vinjiem pa kabatai.. tomeer joprojaam vinjsh meta makshkjeres, ceriibaa, ka es uzkjershos.. apsoliiju, ka padomaashu. un tas nav melots. man tieshaam ir jaapadomaa. tagad, kad ir atmaksaats krediits, man bija pietiekami daudz ideju par to, ko gribeetos no lielajaam lietaam iegaadaat... turklaat kaa izskataas, man buus jaapaatrina izpeetes darbi attieciibaa uz kameru. dimantinjsh iemineejaas, ka vinja uz ziemassveetkiem brauks no vashingtonas pie mammas...un tad jau vareetu arii atvest man kameru.. ha, a ko lai ved, ja nekas nav izdomaats??? buus atkal jaaseezh, jaapeeta, jaasaliidzina.. bet, laikam jau tas tomeer buus taa veerts ;)) liidz ar to algas jautaajums ir svariigs. protams, lielais pluss jau buutu tas, ka vareeshu nodoties tam, ko peedeejo meeneshu laikaa tieshaam esmu veeleejusies - rakstiit graamatu. varbuut saakumaa taa buus rokasgraamata, bet peec tam, pieliekot teorijas dalju, vareetu sanaakt arii maaciibu graamata... bet lai rakstiitu graamatu ir vajadziigs savaadaaks darba rezhiims.. un vajadziigs laiks, lai vareetu peetiit un saliidzinaat.. shajaa darbaa man tas nezin vai sanaaks... nee, nu, varbuut taadaa gadiijumaa, ja man buutu ceturtais cilvis, tad buutu nedaudz savaadaak.. bet kameer esam trijataa shii lieta man ir nepaceljama.. protams, vareetu jau meegjinaat rakstiit pa vakariem peec darba.. bet kaut kaa ir sajuuta, ka rakstiit par darbu peec darba buutu gruuti.. smadzene reizeem jau uz darba dienas beigaam atsleedzas, un vakaraa meegjinaat sevi piespiest...??? nee, nu, laikam tomeer, ja ljoti, ljoti, ljoti, ljoti, ljoti to vajadzetu, es to arii izdariitu.. shkjiet, ka pagaidaam taa ieksheejaa nepiecieshamiiba nav tik liela... bet gan jau situaacija nobriediis ;)))
no darba naakot maajaas biju paarliecinaata, ka peec shaadas galvas nokratiishanaas dienas izvilkshu no ledusskapja atdzeseetaa alus pudeliiti un taa forshi paseedeeshu, palasiishu graamatinju, bet sanaaca nedaudz savaadaak ;) pusstundas laikaa uznaaca megailga peec visvienkaarshaakajaam lietaam - vaariitiem kartupeljiem un ruugushpiena ;)to arii iistenoju ;) savaadi nedaudz patiesiibaa.. agraak, kad dziivoju laukos, ruugushpiens tik ljoti nekaarojaas.. bet tagad, kad ruugushpiens kljuust par pietiekami ekskluziivu pasaakumu, reizeem tas tik ljoti kaarojas, ka aapaac ;)bet taa jau laikam vienmeer ir - ja tev kaut kas ir rokas stiepiena attaalumaa, tad tas vairs neshkjiet tik ljoti iekaarojams ;)))
un veel... shobriid nespeeju izshkjirties, ko labaak dariit ar sestdienas peecpusdienu un sveetdienu - laist uz vientuliigo juuru pagulshnjaat smiltinjaas, vai arii tomeer apmekleet riigas pilseetas sveetkus. laikam jau buus jaaveero laika apstaaklji, un tad jau izdomaas. viss veel ir atkariigs no taa, cik aatri sestdien man to stiklu ieliks... paldies dievam vismaz tas buus nodariits ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:20 pm GMT.