smth
 
8th-Aug-2008 09:31 am
liiga ir atpakalj. vientuliibas 4 dienas ir beigushaas.
nedaudz savaadi patiesiibaa. liiga man tomeer ir koleegju kategorijaa vairaak ieskaitaama. bet shoriit, kad satiku vinju pie darba uz ielas, taa sakaarojaas vinjai krist ap kaklu un teikt, ka juutos ljoti, ljoti prieciiga vinju redzeet, ka man vinjas pietruuka :) bet... nekritu ap kaklu :) tomeer pateicu, ka man vinjas pietruuka :) kaa izraadaas - vinjai manis arii :)
nu, ko.. tagad visus darbus varees daliit uz divi un galva tik ljoti nekratiisies. veel peec nedeeljas liene buus atpakalj no kalniem. un tad buus veel vieglaak. tomeer ir atshkjiriiba - esi viens, vai divi, vai triis cilvji dara darbu. iespeejams, ka arii shii vientuliiba darbos izraisiija peedeejos divos vakaros piedziivoto - veelmi aizlieties un veelmi nokrist un guleet.
sasodiits. nedeeljas nogale arii nekaada lielaa atpuuta nesanaaks. kaazas. nezin kaadeelj, shobriid ir sajuuta, ka negribas turp doties. baidos no taa, ka visi cilvji man tur buus sveshi un vieniigais, ko man gribeesies - aatraak notiities no turienes maajaas. pie sevis jau nosmeejos, ka jaanjem liidzi dators :)) labi, gan jau kaut kaa izdziivos taas kaazas ;>
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:22 pm GMT.