smth
Izdomaataa dziive un citas vakara aktivitaates :) 
2nd-Feb-2007 08:48 am
nu taa..vakarvakars tomeer bija jauks...
iekodaam vakrinjas ar Inesi ieksh Chili picas :) uzsitaam klachu par dziivi un cilveekiem. Secinaajaam, ka muusu paaudze slimo ar divaam slimiibaam - darbaholisms un centiigums/apziniigums... un peedejaa laikaa esam pamaniijushas abas, ka daudzi draugi, pazinjas vai nu iet prom no darba, vai njem garaakus atvaljinaajumus, lai vienkaarshi atietu no taas steigas, jo citaadi vienkaarshi nevar, jo citaadi pilniigi aiziet ciet... taa pati inese panjeema 2 meeneshus beerna kopashanas atvaljinaajumu, jo vienkaarshi visu vairs nevar paguut, jo beernu vienkaarshi neredz... es pati ari njemu sev netipiskaa laikaa atvaljinaajumu... veel viena nedeelja jaanorukaa un tad vienu nedeelju varees nodziivoties Maskavaa...visdriizaak fizisks nogurums buus nezheeliigs, bet vismaz galva no darbiem tiks izveedinaata... ;)
par filmu runaajot... inese saakumaa meegjinaaja mani pierunaat uz "Karaliene", bet kaut kaa taada veida kino mani shobriid nesaista.. gala rezultaataa aizgaajam uz "Izdomaataa dziive" ("Stanger than fiction" http://www.imdb.com/title/tt0420223/). Vienu mirkli likaas, ak dievs, ak dievs, uz ko es Inesi pierunaaju, bet beigaas... laikam tieshi filmas beigas ir tas, kas to filmu sakaartoja logjiskaa kjeedee un saprotamaa risnaajumaa... patiesiibaa filma tikai veelreiz mums abaam paraadiija to, par ko bijaam runaajushas vakarinju laikaa - mees neidziivojam savu dziivi, nepiepildam savus sapnjus utt.
Laikam saak uzmaakties 30gadnieku kriize, un saak gribeeties ne tikai pashapliecinaaties, bet arii baudiit dziivi...
jebkuraa gadiijumaa secinaajums par vakardienu - Chili picas rindas stokmanaa nerullee, picas joprojaam gardas :), filma padomaat liekosha :)
peec taa visa sagurums bija tik liels, ka pashkjirstiiju tikai nedaudz "Ilustreeto zinaatni" un notinaamies abas ar Zuzeni chuchet :)
Comments 
2nd-Feb-2007 12:36 pm
Man šādas domas bija kad noskatījos filmu "Klikt" ka mūsu sabiedrība ir darbalholiķi un patērētāji un viņiem ir galvenais sapelnīto naudu notērēt brīvdienās un tādas vērtības kā ģimene viņiem ir svešas. Viņi pat nezina ko sadarīt brīvdienās,jo visu laiku pelna lielos miljonus. Un laikam es arī piederu pie tiem cilvēkiem, kas "saslimst" lai attietu no visa- noietu no skatuves uz kādu laiku, bet tas vispar ir baigi grūti, jo ja kādreiz es tiklīdz atnācu mājās slēdzu mobilo telefonu laukā, tad tagad es nevaru un neatļaujos to izdarīt.
2nd-Feb-2007 01:17 pm
es apsveru domu panjemt atvaljinaajumu bez darba samaksas saglabaashanas.. vienkaarshi notiit nafig. vai varbuut labaak panjkemt maaciibu atvlajinaajumu.. tur vismaz nauda tiks maksaata.... jaapadomaa... juutos nedaudz noskreejusies kaa suns ;(
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:17 am GMT.