smth
Commenting To 
20th-Jul-2008 10:53 am
atkal pamodos peec saliidzinoshi neilga miega.. labi, ka shodien teoreetiski nekur nav jaaskrien, nekas nav jaadaraa.. lai gan ir planchiks - veikals + maajas izlaiziishana :) kameeer biju atvaljinaajumaa, tikmeer maajas laiziishana staaveeja novaartaa :))) bet patiesiibaa - vai nav vienalga, ko shodien un kaa dariis.. shii ir peedeejaa briivdiena pirms atkal aarpraatiigajaam darba nedeeljaam. pietiks valjinaaties, vajag arii pastraadaat :P :P
bet par vakardienu. atkal brauciens uz salacgriivu. shoreizkaut kaa mieriigaaka taa braukshana bija ;) ljoti aatri aizvilkaam liidz salacgriivai duetaa ar lietuvieshu puishiem dzhipaa ;)nezinu, kuraa briidii vinji mums piesitaas, bet nobraucaam, mainoties, liidz par salacgriivai :) paldies shw par to, ka vienaa briidii saaka skanet dziesmas no pirmaas dienas koncerta :D un veel..nedaudz skumji palika, kad ieraudziiju vienu auto celja nomalee pie mezha... izskataas, ka brauceejs buus aizmidzis pie stuures..nu, jaa..arii man ir bijis taa, ka shaushaliigi naak miegs pie stuures, kad ir tik milziigs kaardinaajums aizveert acis tikai uz sekundiiti, bet taa sekundiite...
protams, tas, ka vakar bija sestdiena, krietni ietekmeeja arii publiku :) tie, kuriem turpinaas pasaakums jau otro dienu, bija atpaziistami peec samociitaam sejaam, piecepinaataam kjermenja vienaam puseem (vai nu mugura, vai prieksha, lielaakoties - viss atkariigs no taa, kaadaa pozaa ir ilgaak tuseets pie juuras :D)krietni vairaak bija taadas nobriedushaas publikas - cilvji peec triisdesmit :)
shajaa dienaa laikam tieshaam galvenais, ko gribeejaas redzet un dzirdeet, bija fatboy slim :) taapeec viss vakars pagaaja kliistot no vienas skatuves pie citas, baudot no visa pa druskai ;) abas ar sigitu nospriedaam, ka patiesiibaa buutu baigi labi, ja buutu bijis vairaaak shuuupuljtiiklu ;) taa lounge/ambient zona shkjiet bija viena no jaukaakajaam ;) taa vien gribas iekaartoties eertaak un diikdienjot :) mammasdabas skatuvei patiesiibaa kaut kaadaa meeraa, manupraat, nepaveicaas... atrasties starp divaam skaljaam skatuveem.. ok, ja uz mammasdabas skatuves dzied un speelee, to veel var saklausiit, bet tikliidz cilveeki saak runaat, iipashi taa ne paaraak skalji, tad ir kaa ir.. tomeer.. shii skatuve man shkjita viena no taadaam vissirsniigaakajaam ;)
fatboy slim. hmmmz..saakumaa tikai skatiijos un skatiijos :) bet peec tam jau kaut kaa panjeema un saaku dejot un dziedaat sho to liidzi :) iespeejams, ka kaadai ausij tas, ko vinjsh speeleeja, bija ne paaraak tiikams, tomeer man pashai - tieshaam patika! :)
un pashaas beigaas ugunjoshana... nezin kaadeelj shkjiet, ka nedaudz par zemu tas viss notika.. bija mirklji, kad instinktiivi gribas atkaapties taalaak, lai virsuu nekas nekriit ;)
braucaam maajaas un runaajaam ar sigitu, ka patiesiibaa ir ljoti labi, ka peecgarsha peec pasaakuma ir taada laba. nav nekaadas mielju sajuutas ;)
vakarnakt, braucot maajaas, bija tik savaada sajuuta... duumakains meeness.. taada vilkachu nakts..skatiijos priekshaa braucosho automashiinu sarkanajaas uguntinjaas un domaaju, ka patiesiibaa taas vareetu buut vilkachu acheles :D vispaar, bija baigi labi braukt maajaas.. visi taadaa diezgan raitaa ritmaa vesels barinjsh brauca maajaas no salacgriivas ;) laikam taapeec arii tik aatri atbraucaam :)
tieshaam ir laba sajuuta shobriid :) nu, ko.. gaidiisim naakamo gadu :) un cereesim, ka naakamgad arii tiks piedaavaats kaut kas labs un klausaams ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:19 pm GMT.