smth
Commenting To 
17th-Jul-2008 08:16 am
lietains riits.. negulju kopsh 6:30.. lai gan patiesiibaa miegs naak... tik daudzas lietas shodien jaapaguust buutu. iisti nekam nav oms. ja nu vieniigi vareetu aizbraukt kaadaa publiskaa vietaa padzert kapuci vai kakao un papljaapaat ar kaadu labu draugu. bet visi straadaa.es te vienigais diikdienis. laikam nedeelja aarpus visaam komunikaacijaam manii krietni vairaak ir atveerusi veelmi peec patiesaam sarunaam ar iistiem draugiem.
nu, nekas. gan jau izdomaas, ko un kaa shodien izdariit.
shiis peedeejaas pusotras riita stundas daudz domaaju visaadas lietas, klausoties lietus laashu pakshkjeeshanaa pa palodzi.
pirmaam kaartaam jau par to, ka juutu, ka sheit, pilseetas burzmaa, rakstu mazaak. pierakstu tikai kaut kaadas iisaas fraazes, bet lielaas domas domaajaas pa kluso. varbuut pie visa ir vainiiga steiga? pietruukst vienkaarshi laiks un reizeem arii gribeeshana taa vienkaarshi pieseest un visu uzrakstiit. tu skrien un skrien. visu nosaka laiks. esot laukos, man patiesiibaa bija pilniigi vienalga, cik ir laiks. mosties tad, kad ieksheejais pulkstenis saka - ir laiks. ej guleet tad, kad naak patieshaam miegs.laiks kljuva relatiivs jeedziens. bez taa vareeja iztikt. visu noteica saules/dienas gaismas intensitaate. sheit, pilseetaa, ir savaadaak.
otrkaart, visu riitu veeroju dukseni. sheit vinja ir pavisam cita. vismaz sho pirmo diennakti. taadaa miiliigaaka. krietni vairaak veero, ko es daru un seko liidzi man. turklaat ieveeroju veel vienu lietu. kad braucam, duuda savaa kastee vienmeeer seezh man blakus. un vienmeer ir lielaa bljaushana, nosiekaloshanaas utt. shii bija otraa reize, kad vinju apseedinaaju aizmuguree... un rezultaataa - kliegshana bija krietni mazaak un klusaaka..ja godiigi, es pat reizeem bailiigi saucu vinjas vaardu, lai shamaa atsauktos, jo saaka rasties sajuuta, ka kakjis atdevis galus jau :) jaapaarbauda buus tresho reizi shis paarvadaashanas panjeemiens. ja tas taapat darbosies, tad maaksla buus rokaa.
veel aizdomaajos par to, ka shaadaa lietainaa laikaa negribas nekaadu positivus ab. tomeer no otras puses, izdomaaju, ka panjems lietusmeeteli, gumijas ieshljuucenes, uzrotiis bikses un dosies vien skatiities, kas un kaa notiek ;) jaapanjem tikai liidzi kafija termosaa :) un jaasanjemas un jaauzcep shodien biezaas, miikstaas vafeles :)
un veel.. lai cik tas janciigi nebuutu, man pietruukst putnu riita klaigaashanas. vairaakus riitus laukos modos nepraataa agri, jo aiz loga putni riktiigi skalji shivereeja. iipashi krita uz nerva zvirbulji, kas ir tik aarpraatiigi pljaapiigi. toties griezes vakaros dikti patika...dzeerves nedaudz biedeeja, jo atgaadina par to, ka rudens strauji tuvojas... uupis naktiis atgaadinaaja par beerniibu, kad no vinja "dziesmas" dikti baidiijos.. tomeer cilveeka auss jau dikti aatri pie visa pierod.. un peec paaris agrajiem riitiem atkal iestaajaas briidis, ka guli un neko vairs nedzirdi...shoriit palika nedaud skumji.. jo vieniigais, ko dzirdeeju shoriit - lietus un auto aiz loga...
un veel pie sevis riktiigi pasmaidiiju par vienu lietu. ir labi rakstiit garos palagus, jo tad zini, ka neviens tos nelasiis, jo nevienam nebuus tik daudz pacietiibas, lai izlasiitu visus burtus ;))) iisos teikumus un tekstus visi ir gudri izlasiit :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 5:21 pm GMT.