smth
Biistamais saiedriskais transports 
31st-Jan-2007 11:54 am
Rīgā trolejbuss nāvējoši traumē gājēju
Publicēta: 18:23 30.01.2007.

Rīga, 30.janv., LETA. Šodien Rīgā trolejbuss nāvējoši traumēja gājēju.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.17.40 Avotu ielā pie 54.nama trolejbuss notrieca pagaidām neidentificētu vīrieti. Cietušais no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

LETA jau ziņoja, ka šonakt Rīgā, Ropažu ielā, pagaidām neidentificēts gājējs pakļuva zem tramvaja un tika sadragāts. Tramvaja vadītāja ap plkst.4.37 informējusi policiju, ka Ropažu ielā uz sliedēm un zem tramvaja viņa atradusi cilvēka ķermeņa daļas.

Vadītāja nevarēja pateikt, kurā vietā notriekts gājējs, tādēļ policijas darbinieki pārbaudīja visu tramvaja maršrutu. Pārbaudes laikā piecās vietās atrastas cilvēka ķermeņa daļas.

Lai savāktu visas bojā gājušā cilvēka ķermeņa daļas, bija nepieciešams pacelt tramvaju.

Uz kādu laiku šajā maršrutā tika apturēta tramvaju satiksme.


hmmz.. sabiedriskais transports Riigaa tieshaam taads nedaudz biistams... uz dzirnavu un turgenjeva ielas stuura regulaari naakas uzmaniities no satrakojushamamies ( :) ) autobusu vadiitaajiem kas steidzas vai nu no, vai uz Abrenes ielas galapunktu... laikam shii meenesha laikaa kaadi triis riiti bija ar nedaudz asaam izjuutaam man... :( :)
This page was loaded Oct 15th 2024, 3:22 am GMT.