smth
Commenting To 
27th-May-2008 09:32 am
darba diena ir knapi iesaakusies, bet galva jau paguva nokratiities. varbuut tieshaam mees abas ar liigu izsakamies taa, ka neko nevar saprast? tikko 25 minuutes cilveekam skaidroju, ka ir jaasaprot divi teikumi... un pats trakaakais ir tas, ka cilveeks nepaartraukti saak pa to vienu jautaajumu apli iet veel un veel, un veel... sviesc.
naakot uz darbu, aizdomaajos par to, ko vakar boss teica. shams noelsaas, ka tuvaako divu nedeelju laikaa vinjam sanaakot triis komandeejumi, ka vinjsh domaajot, vai uz to tresho braukt vai nebraukt..jo, redz, vinjsh ar shausmaam atceras vienu pavasari pirms paaris gadiem, kad ir bijis liidziigs gadiijums - triis komandeejumi, ja nemaldos, viena meenesha laikaa.. ja godiigi, tad nedaudz pie sevis paviipsnaaju par to.. man pashai vairaakas reizes ir sanaacis taa, ka komandeejumus shkjir tikai viena vai divas naktis maajaas.. inetai tikko bija taa, ka ielido ap pusnakti riigas lidosta, aizbrauc maajaas, paarkraamee koferi un no riita piecos atkal lidostaa... jaa, nogurdinoshi tas ir, bet tas piedien shim darbam. bet tas vakardienas teksts no bosa puses, ka vinjsh par to tresho komandeejumu domaajot, vai braukt vai nee, man likaas nedaudz...jociigs, vai? tu esi boss, tev jaabuut tur, kur kaadas lielaas lietas notiek, nevis jaachinkst.. shii darba garozinja ir shie komandeejumi, kad nesaajies pa pasauli aapraataa un tiecies ar cilveekiem, paarstaavi un aizstaavi muusu viedokli...
un veel.. shkjiet, ka esmu pamaniijusi jaunu metodi, kaa vinjsh sleepj savu nezinaashanu.. 'man par to ir viedoklis, bet es gribu dzirdeet, kaads ir juusu viedoklis'.. taa pie sevis sasmaidiijos par to...nezinu, man shkjiet, ka man un visiem kopaa buutu vieglaak, ja cilveeks godiigi atziitu - jaa, shiis ir taas lietas, ko es paaraak labi nepaarzinu, paliidziet man, jo mees esam komanda un visi esam ieintereseeti rezultaata sasniegshanaa. bet.. kas to deva? :) un shobriid liidz ar to nezinaashanu regulaari kakji tiek sajaukti ar sunjiem, pa vidu veel iebaazhot kaadu peli un papagaili.
jebkuraa gadiijumaa - dziives skola taa ir pamatiiga gan man, mums visiem, gan vinjam.
nu, ko.. paardomas par darbu uzrakstiitas. tagad var kjerties lielajiem darbiem klaat... zinu, ka vakaraa atkal buus nezheeliigs nogurums un neko negribeesies. toties buut padariita darba apzinja :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:19 pm GMT.