smth
par Deja vu un nedeeljas nogali :) 
15th-Jan-2007 10:18 am
tataad.. kaa soliiju - reports par nedeeljas nogali :)
Sestdiena.
Skola. Lekcijas bija maigi sakot meereni garlaiciigas.Nebija gluzhi taa stadija, ka piecelies un aizej, bet paarlieku interesanti nebija. Spriezhot peec taa, cik daudz ir sarakstiits manaa plaanotaajaa - shonedeelj buus jaaiespringts uz LU lietaam. Jaaraksta maajas darbi, prezentaacijas, kaagatavojas 1 kontroldarbam un 1 eksaamenam.. buus vaajpraatiiga nedeelja.. :(
Peec skolas ar Dimantinju noleemaam parunaat par dziivi un visaadaam lietaam. Piebiedrojaas arii Astra. Paseedeejaam il patio picaa un tad aizgajaam uz filmu - "Deja vu"(http://www.imdb.com/title/tt0453467/). Veerteejums? Patika. Pat ljoti patika. Nezinu, kaadeelj, bet bildiite shkjita aarkaartiigi gaumiiga ;) Principaa, laikam arii otro reizi aizietu uz kjiniiti to noskatiities ;)

Sveetdiena.
Taa kaa sestdienas vakars bija ieildzis un aizgaaju gulet tikai peec 4 riitaa. Tad riita ceelienu noguleeju :) Astra uzmodinaaja ar savu zvanu un piedaavaajumu iet skatiities "Jautraas pleznas". Smiekliigi, tu mieriigi guli un nemaz nenojaut, ka kaads Tev no riita zvaniis un pirmais jautaajums buus - cikos ejam uz kino :) Astra ir vienkaarshi janciiga ;)
Tomeer ap pusdienslaiku izkasiijos no maajaam, lai nopirku Zajcam daavanu jubilejaa ;) Daavanas pirkshana beidzaas ar manu vaajumu :) Nopirku sev taadu pashu kjeediiti kaa Zajcam un piekarinju kakjiisha formaa :) taads mazs, apaljiigs un omuliigs runchuks ;) Kaut kas man ar tiem kakjiem ir ;) peedeejaa laikaa rotas lietas ar kakjiem saak kljuut man iipashi populaaras ;) Arii sudraba auskarinji un piekarinjsh spiraales formaa mani uzrunaaja un vajadzdeja pirkt ;) rezultaataa juvelierveikala apmekleejums, lai nopirktu Zajcam daavanas beidzaas arii ar visadu smukumu nopirkshanu sev ;)
Pasaakums pie Zajca... bija forshi.. :) kaartiigi uzsitaam klachu par viskautko, nedaudz pabakstiijaam datoru (vakardienas ieraksts jau to liecina, ka pasaakums neiztika bez datora izmantoshanas, jo kaa nekaa bija jaiemeegjina Laumas un Eerika daavana - zilzobja kits un usb ar pirkstu nospiedumu :) epopeja ar Zajca pirksta nospieduma ieguushanu bija uzjautrinosha :) )
Kauns atziities, Laumas un Eerika meitinju Patriiciju vispaar nebiju redzeejusi, un beidzot vakar ieraudziiju :) Liels meiteens - pusotrs gads jau :) Zajca Eliiziite visu laiku rosiijaas ar mani :) Sabildeeju daudz bilzhu - buus gan pashai, gan vinjiem :) laikam visvairaak pieveersos abiem beerneljiem - Eleonorai Eliizai un Patriicijai ;)
Vispaar, peedeejo paaris meenesehu laikaa sanaak baigi daudz nonjemties ar beerniem - gan Agneses puisheljiem, gan Ineses Eliiziiti ;) Un juutos par to aarkaartiigi prieciiga ;) Laikam kljuustu veca un gribas njemties ar beerniem ;)

Veerteejums par nedeeljas nogali... ljoti pozitiivs ;) tieshaam jauka nedeeljas nogale ar jaukiem cilvekiem ;)
This page was loaded Oct 15th 2024, 3:18 am GMT.