x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Paštaisītas galvassāpes

2014. gada 20. oktobris, 7:29 pm, 7 atsauksmes / pievienot vēl

Vakar mani un vēl dažus ieslēdza istabā aiz septiņām atslēgām un lika stundas laikā tikt no tās ārā. (Tā bija spēle.) Pirms tam atņēma telefonus, lai neienāktu prātā gūglēt padomus un pašiem būtu jātiek galā, mēs, savukārt, pagrābām īrisus, jo košļāšana stimulējot domāšanu, lai paši varētu tikt galā. Vispār tas tiešām bija interesanti. Tur kaut kur ir noslēptas, iebāztas vai ieslēgtas visas atslēgas, norādes uz tām ir visur apkārt vai mazliet dziļāk, ir jāatrisina visi sarežģījumi un jātiek brīvībā 60 minūšu laikā. Mēs TO paveicām 59 minūtēs..

Pēc tam ar svešu māsu gājām cauri centram uz savām pusēm, runājām par siltajām zemēm, jauno pasauli, un mirkli pirms viņa teica kaut ko par vietējo tipisko rudeni (lija un sala), es tieši iedomājos, ka, re, tāds pats droši vien būs arī Ziemsvētkos – spīdīgas lampiņas, spīdīgas ielas, slapjš, tumšs un ne īsti silts, ne īsti auksts.

Kad kāds saka, ka rudens ir jauks, jo lapas krāsainas un vispār, tad es vienmēr iedomājos rudeni ar tieši šādiem laikapstākļiem – tādiem, ka negribas iet ārā. Savukārt, krāsainās lapas ir tikai īsu brīdi, pāris nedēļu laikā koki no zaļiem kļūst pliki, un tas ir uz daudziem mēnešiem! Vispār tas ir šausmīgi drūmi, ja mazliet iedziļinās, jo kokiem lapas nodzeltē un nokrīt ne aukstuma, bet vienkārši gaismas trūkuma dēļ. Ja notiks kāds pamatīgs vulkāna izvirdums un Saules gaismas kļūs mazāk, būs tieši tāds pats rezultāts – viss nobeigsies, nesagaidot ziemu. Vai kāds vēl atceras 1816. gadu?

Man laikam ir nepareizā attieksme, ka rudeni un ziemu vajag pārdzīvot, bet tā tas tiešām būtu izniekots laiks. Bet kā dzīvot un izdzīvot uz pilnu klapi, ne tikai pārdzīvot?
Vienalga, [info]blond vislabāk par to visu uzrakstīja.

Skaņas celiņš.

(dzēsts komentārs)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tas bija tik sen, ka..

2014. gada 20. oktobris, 9:32 pm, 10 atbildes / atbildēt

Tas bija tik sen, ka vairs neko neatminos. Pagājušajā ziemā vispār neuzkāpu uz slēpēm, nebija sniega, mākslīgo nekārojās. Par mīnus 20 un 30 es nebiju sajūsmā, bet citādi tāda -5..+5 ziema man patiktu arī šoreiz.
Arī tuntuļojoties pēc kāda laika var sākt salt rokas vai kājas, vai deguns.
Kāpēc tu esi tik pozitīva, kad gribu bezmērķīgi pačinkstēēēēēēt?
 
(dzēsts komentārs)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: aktunabaganegatīvismakamolītis

2014. gada 21. oktobris, 4:22 pm, 8 atbildes / atbildēt

Cik nesavtīgi. :))
Mēs arī līdz molam neaizbraucām, mums vēl tik daudz kas priekšā!
 
(dzēsts komentārs)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: aktunabaganegatīvismakamolītis

2014. gada 22. oktobris, 12:00 pm, 6 atbildes / atbildēt

Domā, ka jau būs sapūsts sniegs? :)
Sestdienai sola mīnusus un pamatīgu vēju, izklausās pēc taviem pavasariem, vai nebūs par traku?
 
(dzēsts komentārs)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: aktunabaganegatīvismakamolītis

2014. gada 23. oktobris, 8:04 am, 4 atbildes / atbildēt

Man pieejamās prognozes ar -2° un 8 m/s ne tuvu nav tik pozitīvas kā tavējās. :) Bet nu labi, savilkšu visu, kas te Rīgā pieejams.
Tad sestdien priekšpusdienā un otrs mols – Pārdaugavas pusē, ja?
 
(dzēsts komentārs)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: aktunabaganegatīvismakamolītis

2014. gada 24. oktobris, 10:12 am, 2 atbildes / atbildēt

Es no centra puses. Varbūt desmitos pie Salu tilta? Vai Mola? Nezinu, pa kurieni tur īsti būs jābrauc.
 
(dzēsts komentārs)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: aktunabaganegatīvismakamolītis

2014. gada 24. oktobris, 2:21 pm, atbildēt

Pēcpusdienā es vairs nevaru gan. Labi, tad lai paliek tas pats Mols, tur ir sabiedriskā pietura ielas pusē, tur arī stāvēšu un dreb... ē.. gaidīšu. :)
 
lavendera (lavendera)

lavendera: svētdien, kad ārā..

2014. gada 21. oktobris, 12:35 pm, atbildēt

svētdien, kad ārā dienas vidū tumsa, drēgnums un lietus, es gluži kā Polianna pie sevis domāju: paldies, ka man jau otro dienu ir apkure. Paldies, ka ir Rīgas Siltums, elektrība, pārtikas un apģērbu ražotāji, jo, iedomājoties, ka ŠĀDĀ laikā būtu jādzīvo alā vai zaru slietenī un jācer uz veiksmīgām medībām, lai paēstu un noplēstu kādam pūkainu ādu, ko uzvilkt sev mugurā...
Secināju, ka fantāzija man laba, bet civilizācijas labumi - nenovērtējami.