x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Uz bravo un bis

2013. gada 6. augusts, 1:30 am, 6 atsauksmes / pievienot vēl

Kādu rītu kavēju darbu, jo skatījos Simpsonus, un Homērs teica: "Tik daudz brīnišķīgu lietu var ieraudzīt, ja neiet uz darbu", un viņam, sassodīts, ir taisnība, tāpēc mēs šodien laidīsim gaisā vēl vienu balonu un cerēsim ieraudzīt daudz brīnišķīgu lietu.

Plkst. 12+ un karte – spacenear.us/tracker – kur jāmeklē LAASE-2.

Šoreiz People.lv ir gandrīz pilnā sastāvā, šoreiz ir pasažieris, šoreiz ir darbdiena, šoreiz paši siesim mezglus, šoreiz ir otrreiz, šoreiz mūs jau gaida ārzemēs.

Bāc, bet tas ir tik forši – man nav tikpat kā nekādu sakaru (pun intended) Igaunijā, bet šodien uz kartes jau ir parādījies tornis! Kas un kam nodevis info, skaidri nezinu.

Ļoti ceru, ka kāds tornis parādīsies arī Tartu – tur ir "Youngsters On The Air" – starptautiska jauniešu radioamatieru nometne, uz kuru tikām aicināti, tomēr atteicāmies, taču, ideāli sakrītot dažādiem apstākļiem, mēs šādi varētu "būt" tur un nodemostrēt radiosakaru praktisko pusi – FOR SCIENCE! :) Tiešām ceru, ka viņi sekos līdzi lidojumam, jo.. ēē.. pirmkārt, tas būtu vienkārši forši, un otrkārt, ēē.. telemetrijā noteiktā brīdī ir iekodēts sveiciens viņiem. :)

Iespējams, ka būs kāds, kas klausīsies radio arī Helsinkos, tam gan es pats pastāstīju. Un ne jausmas, cik to darīs Latvijā, vismaz trīs. Man patīk, ka mēs darām ko tādu, kas arī citiem interesē, atsauksmes no vietējiem pēc LAASE-1 bija tiešām jaukas.

Uz zemes būs karsts, bezvējš, mēs zvilnēsim ceļmalā, ēdīsim karstas siermaizītes un gaidīsim atgriešanos atmosfērā (nu drus' pārspīlēju).

sursurs: Lai labi viss!! :)

2013. gada 6. augusts, 8:47 am, 1 atbilde / atbildēt

Lai labi viss!! :)
Lasi starp rindiņām: me
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Centīsimies, paldies! :)

2013. gada 6. augusts, 9:23 am, atbildēt

Centīsimies, paldies! :)
 
nenopietns cilvēks (pzrk)

nenopietns cilvēks: Kuri ir tie dažādie..

2013. gada 6. augusts, 9:32 am, 1 atbilde / atbildēt

Kuri ir tie dažādie apstākļi, kam jāsakrīt? Vajag brīvu vietu uz viesistabas dīvāna? :)
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Nu, tehniskie iemesli..

2013. gada 6. augusts, 7:35 pm, atbildēt

Nu, tehniskie iemesli lielākoties – gan aukstuma, gan karstuma, gan vibrāciju dēļ kaut kas var samesties, gan programmatūrā kaut kas var noiet greizi, viss pašu taisīts un rakstīts, garantijas jau nekādas. :)
Š'on, piemēram, fotokamera izslēdzās lejupceļā, varbūt kaut kas atvienojās neparedzēti lielā nolaišanās ātruma dēļ, jāskatās. Īsāk sakot, ne par ko nevar būt pavisam drošs.
Bet šodien pārsvarā viss izdevās lieliski. :)
 
Entitious (unknown_entity)

Entitious: Uztvērām gan Tartu,..

2013. gada 6. augusts, 3:46 pm, 1 atbilde / atbildēt

Uztvērām gan Tartu, gan Tōraverē.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Labais, paldies! :)

2013. gada 6. augusts, 7:00 pm, atbildēt

Labais, paldies! :)