x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Sic transit gloria blah blah blah who cares..?

2005. gada 1. decembris, 8:36 am, 26 atsauksmes / pievienot vēl

Lai nomierinātu dažu iespējamo nezinīšu satrauktos prātus, vispirms jāpaziņo, ka aizvakardienas, vakardienas un šārīta Cibas downtime bija plānots pasākums, lai arī [info]viktors solījās "par to iepriekš paziņot". Ņemot vērā, ka viņam ir pieeja [info]sc_news, tas netika izdarīts. Kāpēc tā, tas lai paliek uz viņa sirdsapziņas.

Interesanti ir pavērot atšķirību starp Cibu kā privātu projektu un Cibu kā komerciālu mantiņu. Kad [info]watt laikos (eh..) Ciba negāja, pēc tam viņam parasti uzdeva divus jautājumus: "Kas noticis? Vai var kā palīdzēt?" Un palīdzēja arī – ziedoja naudu Cibai, atdeva UPS, pārdeva dzelžus par pašizmaksu, dažs labs pat atdeva pāris cietņus apmaiņā pret diviem bannerīšiem, ja kāds vēl atceras. Tagad, kad Ciba neiet, SIA Inbokss arī tiek uzdoti divi jautājumi: "Kas noticis? Ko var dirsties?" Un viss, vairs jau neko citu nevar.

[info]viipsna šonedēļ ļoti pareizi izteicās: "Tāda sajūta, it kā būtu karš." Bet tā patiešām ir. Inbokss uzbrūk, daļa cibiņu emigrē uz LiveJournal, daļa vienkārši dodas īslaicīgās bēgļu gaitās uz to pašu LiveJournal. Tur tiek izveidota bēgļu nometne – cibinji, tiek pārņemta jau esoša LJ latviešu nometne – latvians (kolonisti tādi!). Lielākoties notiek savējo meklēšana un spriešana par nākotni, veco, labo laiku atcerēšanās. Tik ļoti daudzi grib atgriezties un raksta, ka tā tur tomēr nav Ciba..

Ā, starp citu, es vakarrīt nosūtīju meilu [info]trz par punktu (daži to ļoti gribēja uzzināt), taču es nebiju ne pirmais, ne pēdējais, kā arī tā nebija sūdzība, es vienkārši lūdzu pievērst uzmanību, un TrZ ar šo ūnikumu tika galā ļoti demokrātiski. Katrā ziņā es nebiju domājis, lai tas viss nonāk līdz banošanai un runām par fašistiem, kā jūs to izdarījāt. Tad nu turpmāk lieciet aiz auss – ja kādā vietā nepieciešams sarīkot jampadraci uz līdzenas vietas, es to varu pilnīgi mierīgi noorganizēt. :>

Papildināts. Umm.. vai kāds varētu komentēt šo, lūdzu? Vai tā ir taisnība?

Ilse Kahrklis (ld)

Ilse Kahrklis: Re: man patīk iekavas

2005. gada 1. decembris, 2:40 pm, atbildēt

tieshi taa - MK vareetu peetiit SC vs LJ un vilkt paraleeles ar reaalitaati un izdariit dazhus secinaajumus :P