x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Worst. Webisode. Ever.

2005. gada 21. septembris, 12:56 pm, 17 atsauksmes / pievienot vēl

Fuck tha corporate world! Man, dis hurtz.

Pēc drūmām pārdomām sešu dienu garumā (un pēc šodienas sašutuma), es tā arī neesmu spējis rast atbildi uz diviem jautājumiem:
1) kāpēc [info]watt drīkstētu pārdot Cibu,
2) kam un kāpēc gan kādam vispār būtu interese pirkt Cibu?

Jo reklāmu dēļ Cibu nav vērts pirkt, uz to Watt varētu kaut vai pierunāt. Bet ja nu tomēr interese ir, tad, manuprāt, tas neko labu lietotājiem nozīmēt nevar. Ne jau nu labdarīgu nolūku dēļ kāds to pirktu, bet gan lai nopelnītu, un tas, protams, nozīmē, ka tas tiks darīts uz lietotāju rēķina. Garāmgājēji taču nav Cibas pamatapmeklētāji.

Kāda jēga no bekapiem, ibio? Kāpēc gan būtu jāuztraucas par aizsargātajiem ierakstiem? Tāpēc, ka tās ir beigas Cibai.

x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Laikam tāpēc, ka mēs..

2005. gada 22. septembris, 9:34 am, 1 atbilde / atbildēt

Laikam tāpēc, ka mēs abi daudz vairāk dzīvojamies pa Rīgu, ja skaita visas nedēļas dienas. Tikai mieru, gan jau reiz "saskriesimies".

Nu jā, mainīties jau vajag, tikai prātīgi. Taču, ja ir jāizvēlas starp to, ka Watt vai nu pamet Cibu pavisam, vai arī to pārdod (un tai ir kāda nākotne), tad labāk tomēr, ka tā mainās, bet pastāv. Dzīvosim, redzēsim.
signe (scooby_snack)

signe: tikai man trakoti bail..

2005. gada 22. septembris, 3:37 pm, atbildēt

tikai man trakoti bail no tā, ka drīzumā "varēsi par 35 sant. paskatīties savu draugu listi, vēl par 35 sant. pievienot jaunas lietotājbildes, jaunu draugu skaitu sasniegt, samaksājot 35 santīmus". brr, no tā man bail, ka viss paliks tik draugiem.lvveidīgs