smth
slīmestu sestdiena 
24th-Feb-2018 08:15 pm
0224

Šodien mūsmājās ir slinkā sestdiena. Vienīgais, ko tiešām lietderīgu izdarīju, izgludināju lielāko daļu drēbju. Tā kā vēl daļa ir uz žāvētāja un daļa ir veļas mašīnā, tad rīt turpināšu šo darbiņu.
Kā pavadījām šo dienu? Vispirms kārtīgi izgulējāmies. Neatceros, kad pēdējo reizi esma gulējuši līdz 12 dienā. It kā neaizgājām pārāk vēlu gulēt, tomēr laikam pa nedēļu uzkrātais nogurums darījis savu. Var jau būt, ka arī aukstums aiz loga mudina ilgāku laiku pavadīt zem siltas sedziņas. :)
Triša un Puša arī pie mums gultā gulēja. Tiesa, pamatā guļ pie kājām. Trišuks gan izrādīja interesi par to, kas notiek zem segas, bet pārāk ilgi tur neaizkavējās. Vēl jau nesaprot viņas, ko nozīmē gulēt zem segas. :D Ar katru dienu aizvien vairāk priecājos par to, ka viņas mums ir. Biežāk smejamies un smaidām. Dukša slimība un aiziešana tomēr bija smags mirklis.
Pēc brokastīm gultā kādu brīdi paskatījāmies viesnīcas salā. Laiks joprojām tas pats - oktobris. Tiesa, vēl jau jāatrod labs lidojuma piedāvājums, bet šķiet, ka šoreiz brauksim uzreiz uz Neapoli, lai vairāk dienas pavadītu salā. Visvairāk mani priecēja tas, ka Ž.šoreiz ir tas, kurš atkal pirmais sāka skatīties, kur apmesties. :) Protams, pirmā izvēle ir tā pati viesnīca, kur jau pagājušo reizi dzīvojām, bet papildus skatamies arī citus variantus.
Vakar plānoju, ka šodien būtu jāaiziet uz grāmatu izstādi, lai iegūtu kādu jaunu grāmatu savā īpašumā, aiznestu vairākas savas grāmatas uz grāmatu apmaiņas punktu, bet, ja pamosties ap 12, tad nekāda iešana uz grāmatu izstādi vairs nav aktuāla. Toties šodien sāku lasīt vienu grāmatu, kas jau krietnu brīdi stāvēja manā lasāmo grāmatu plauktā - "A house without mirrors". Pagaidām patīk. :)
Tā ka šodien mums mājās tiešām ļoti slinka un dīkdienīga diena. Turklāt ne tikai mums, bet arī māsiņām. Viņas tikai no rīta padauzījās, bet atlikušo dienu lielākoties čucēja kokā. :) Bet reizēm tādas dienas arī ir vajadzīgas. :)
This page was loaded Apr 26th 2024, 9:19 am GMT.